Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Chakra pungter..??

Noen som har en god forklaring på hva Chakra pungter er og hva de gjør? en saklig forklaring...

1
14 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

bodom

Dette syns jeg er interessant. Fin link.

1

eiramy

Til trådstarter, som ønsker info:

http://www.bearcy.com/chakrabeskrivelse.html

1

Charge

Den mest saklige forklaringen er vel at Chakraer ikke finnes, men er en oppdiktning blant spirituelle.

1

susilu

Chakraer finnes. Chakra betyr "hjul", såvidt jeg husker. Det er energisentre. Du kan aktivere dem ved å konsentrere deg om dem. Det er litt vanskelig å snakke om chakrasentre sånn uten videre, fordi det er en del av en hel lære. Hvis du leser om ayurvedisk medisin, kommer du nok inn på det, også hvis du leser om fargers innvirkning på kropp og sinn. Du finner det mest sannsynlig i yogabøker også.

1

Charge

Jeg tviler "litt"...

1

Astralico

den dagen du opplever seksuel stimuli eller orgasme så kan du prøve å kjenne etter hva som egentlig skjer inne i deg. its all energy release.

http://www.babainstitute.org/alex3.jpg

fordelen ved å vite litt, er hva du kan gjøre for deg selv, for å bli lykkeligere.

de syv chakraene korresponderer med de 7 farger i regnbuen som blir resultatet sol lys går gjennom et prisme, og utløser 7 farger. http://images.google.no/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5b/Supernumerary\_rainbow\_03\_contrast.jpg/250px-Supernumerary\_rainbow\_03\_contrast.jpg&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow&h=211&w=250&sz=9&hl=no&start=5&tbnid=NLHV-n19SSzWGM:&tbnh=94&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Drainbow%26svnum%3D10%26hl%3Dno%26sa%3DN

hver farge korresponderer til de 7 grunntonene i c-dur scalaen http://www.enchantedlearning.com/music/label/cmajscale/label.GIF

det finnes 7 grunntoner cdefgah, så går de over i halvtoner, kvartoner, octaver etc annet.

en sammenheng

rødt=c=264 hz orange=d=297 også videre.

uansett folk har forskjellig oppfatning av hva det er, for noen er det kun et teoretisk system for selv utvikling. Og ikke så opphengt i hva det er.

for andre er det veldig skremmende og tenke at vi består av en electromagnetisk compound bestående energi virvler. som minner mer om noe robot aktig.

ignorance is bliss

vitenskapen? det holder med å kjenne etter i orgasmen.

det viktigste med chakraer det har jo tilholdsted i virkeligheten i det fysiske, det jo det model teorien sin hensikt. chakraer, kjønnsorgan, lever, hjerte, drøvel, panne/hjerne/en kjertel de, isse, etc noe sånt.

en tenker ikke at en er en lever, som å tenke at en er et solar plexus.

trixet er at når en finner ut hvordan det fungerer og hvordan en skal åpne de, uten å slite seg ut, så blir en lykkeligere, hvordan en skal unngå å gjøre disse tingene som blokkerer dem. som ikke alltid er noe veldig konkret.

har du lite substans i auraen så er du ofte deprimert, har du mye substans så gløder du, fryser mindre, mer kreativ, oppegående, smartere,

det er en helseting.

INFECTED MUSHROOM - YOU DONT EXIST....

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...