Nye VGD er lansert! Mer informasjon

JEg må innrømme at jeg faktisk har begynt å tro på en parallell verden.. Når man kan tro på Gud, kan man vel tro på noe parallellt også? Tenk om jeg kunne fått et svar fra den andre siden, sett at bestemor og bestefar hadde det bra? Er dette så rart?

1
33 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

egoster

Vel når du kan tro på "Gud" kan du tro på feer, Thor, Odin, Zeuz, Poseidon og alt annet mennesker har kommet opp med gjennom tidene.

wappy skrev: Tenk om jeg kunne fått et svar fra den andre siden, sett at bestemor og bestefar hadde det bra? Er dette så rart?

Ja. Først fordi det høyst sannsynlig, iallefall ikke bevist at det er noen "andre side". Ikke noe som tyder på at vi har en "sjel" og at denne kan leve videre. Er jo alltid artig å høre på slike "mediumer" som hevder å ha kontakt med "andre verdener". "Jeg hører navnet Bjørn, er det noen i denne salen (på 50 mennesker red anm. )som har noe som helst tilknytning til navnet Bjørn". Er vel som regel det, men at dette kommer fra en annen verden er lite trolig.

Som ateist og skeptiker ser jeg at det er dette livet her vi har. Thats it. Jeg vil kalle det et positivt livsyn. Det får meg til å nyte dette livet og gjøre det meste ut av det, da dette er det eneste livet jeg får, og har vært groteskt heldig som har fått muligheten til å leve det.

"Methink it is like a weasel"

1

Idahusa

Ser jo nok engang egoster som snakker om at han ikke tror. Bynner å fatte at det er flere enn kjæresten min der ute som er STERK ikke stroende :P hehe.

Wappy.. siden dette er din greie så velger jeg å henvende meg til deg. Jeg er troende innen ånde tro. Å jeg er litt lei av å sitte å forsvare min tro når jeg ser at folk skriver "gi oss bevis". Folk ser ikke ut til å fatte at enkelte ting KAN ikke bevises om dem ikke har evne til det. Jeg har evne, jeg kan se. Ikke kan jeg kommunisere, men det kan hende jeg kan trene det opp og vende meg til det. Jeg er livredd faktisk. Det jeg ser skremmer livet av meg når de dukker opp, men fyfader så spennende! Du aner ikke. Kontakt meg om du er intressert i å snakke =)

1

Idahusa

idaja@live.no.. kontakt meg wappy!!!

1

s0rlie

Dette er tydeligvis min gamle bruker.. jaja.. her er jeg igjen :P jeg står fortsatt for ting jeg har sagt.. litt synd at ingen har skrevet noe mer her på SÅ lenge ^^ =( kjipt! Må gjøres noe med ;)

1

Astralico

har vurdert at det vi kaller for en parralel verden er mer en beregning, kalkulasjon enn et ekte tilfelle men alikevel som utspiller seg så virkelihetsnært som mulig. Som om hver gang en drømmer en er i kontakt med noen, når dem egentlig ikke trenger å være i et søvn modus for å si det sånt.

Det er rart når jeg f.eks på en jobb hvilte og så rare ting som utspillte seg på en annerledes måte. Kansje mer av de inntrykkene du får av folk og om hvordan det indre generer dette som et slags "syn". Da betyr syn i dette tilfelle mer en beregning en noe som har med fantasme å gjøre. ikke bare det at øyene har informasjon i seg også energien dems som en snapper opp brenn kvikt av andre lag.hvordan folk vet og aner mistenke, hvorfor mødre alltid spør sønnene sine om de har gått på stoff. selv om de bare er overtrøtte og hadde et par kaffe. så er en liten fornemmelse blitt til noe overdrevet.

1

OnkelAtilla

lol. afk?

1

Noob_Saibot

wappy skrev: Når man kan tro på Gud, kan man vel tro på noe parallellt også?

Ja.

1

fibi74

Nei, synes ikke dette er rart i det hele tatt. Jeg er åpen for det meste, og tror og håper på at det finnes noe mer....

1

wappy

=) Synes det er like sannsynlig som at Gud finnes.. Eller.. Jeg tror mer på spiritisme enn på Kristendommen!

1

fibi74

Hvordan kan du sammenligne spiritisme og kristendommen? Hva mener du?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...