Nye VGD er lansert! Mer informasjon

JEg må innrømme at jeg faktisk har begynt å tro på en parallell verden.. Når man kan tro på Gud, kan man vel tro på noe parallellt også? Tenk om jeg kunne fått et svar fra den andre siden, sett at bestemor og bestefar hadde det bra? Er dette så rart?

1
33 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Astralico

har vurdert at det vi kaller for en parralel verden er mer en beregning, kalkulasjon enn et ekte tilfelle men alikevel som utspiller seg så virkelihetsnært som mulig. Som om hver gang en drømmer en er i kontakt med noen, når dem egentlig ikke trenger å være i et søvn modus for å si det sånt.

Det er rart når jeg f.eks på en jobb hvilte og så rare ting som utspillte seg på en annerledes måte. Kansje mer av de inntrykkene du får av folk og om hvordan det indre generer dette som et slags "syn". Da betyr syn i dette tilfelle mer en beregning en noe som har med fantasme å gjøre. ikke bare det at øyene har informasjon i seg også energien dems som en snapper opp brenn kvikt av andre lag.hvordan folk vet og aner mistenke, hvorfor mødre alltid spør sønnene sine om de har gått på stoff. selv om de bare er overtrøtte og hadde et par kaffe. så er en liten fornemmelse blitt til noe overdrevet.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...