Nye VGD er lansert! Mer informasjon

JEg må innrømme at jeg faktisk har begynt å tro på en parallell verden.. Når man kan tro på Gud, kan man vel tro på noe parallellt også? Tenk om jeg kunne fått et svar fra den andre siden, sett at bestemor og bestefar hadde det bra? Er dette så rart?

1
33 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

egoster

Vel når du kan tro på "Gud" kan du tro på feer, Thor, Odin, Zeuz, Poseidon og alt annet mennesker har kommet opp med gjennom tidene.

wappy skrev: Tenk om jeg kunne fått et svar fra den andre siden, sett at bestemor og bestefar hadde det bra? Er dette så rart?

Ja. Først fordi det høyst sannsynlig, iallefall ikke bevist at det er noen "andre side". Ikke noe som tyder på at vi har en "sjel" og at denne kan leve videre. Er jo alltid artig å høre på slike "mediumer" som hevder å ha kontakt med "andre verdener". "Jeg hører navnet Bjørn, er det noen i denne salen (på 50 mennesker red anm. )som har noe som helst tilknytning til navnet Bjørn". Er vel som regel det, men at dette kommer fra en annen verden er lite trolig.

Som ateist og skeptiker ser jeg at det er dette livet her vi har. Thats it. Jeg vil kalle det et positivt livsyn. Det får meg til å nyte dette livet og gjøre det meste ut av det, da dette er det eneste livet jeg får, og har vært groteskt heldig som har fått muligheten til å leve det.

"Methink it is like a weasel"

1

Idahusa

Ser jo nok engang egoster som snakker om at han ikke tror. Bynner å fatte at det er flere enn kjæresten min der ute som er STERK ikke stroende :P hehe.

Wappy.. siden dette er din greie så velger jeg å henvende meg til deg. Jeg er troende innen ånde tro. Å jeg er litt lei av å sitte å forsvare min tro når jeg ser at folk skriver "gi oss bevis". Folk ser ikke ut til å fatte at enkelte ting KAN ikke bevises om dem ikke har evne til det. Jeg har evne, jeg kan se. Ikke kan jeg kommunisere, men det kan hende jeg kan trene det opp og vende meg til det. Jeg er livredd faktisk. Det jeg ser skremmer livet av meg når de dukker opp, men fyfader så spennende! Du aner ikke. Kontakt meg om du er intressert i å snakke =)

1

Idahusa

idaja@live.no.. kontakt meg wappy!!!

1

s0rlie

Dette er tydeligvis min gamle bruker.. jaja.. her er jeg igjen :P jeg står fortsatt for ting jeg har sagt.. litt synd at ingen har skrevet noe mer her på SÅ lenge ^^ =( kjipt! Må gjøres noe med ;)

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...