Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tenk om dere har rett

Tenk om dere her på alternativt livssyn har rett. At det er mulig å utføre spiritisme, healing, UFO, spøkelser, religion, synske osv. Alt dette som enda ikke er bevist, tenk om det er mulig. Det ville jo endre alt vi vet innen vitenskap, bioligi, historie, osv. Det hadde virkelig vært en fantastisk verden. Selvfølgelig for min del tror ikke jeg på noe sånt, og likevel synes jeg verden er ganske fantastisk, som skeptiker. Men man kan jo bare håpe at dere har rett. Dessverre foreligger det ikke noen beviser for noe overnaturlig.

P M Østen preben_oesten@hotmail.com "Rallymester vgd 2004" "VGD F1 Sommer cup vinner 2005" "VGD F1 Cup vinner 2005" "I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." -Stephen Roberts

1
16 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

-MyWay

Jeg har tenkt på det jeg også; tenk om Enevald(?) Flåten faktisk har rett..

1

OOTSP

Spiritisme holdt jeg, min mor og tante på med for 2 dager siden. Jeg vet at det fungerer, og synes selv at det er meget artig. Vi tar alt seriøst, og tar bare kontakt med personer innen vår familie. Jeg vet at de fleste ikke tror på det, men hvorfor ikke bare prøve. Men bare sørg for at du prøver med personer du stoler helt fullt ut.

Grunnen til at glasset kan bevege på seg er at vi tilfører det energi. Fra 2 personer så skal det virke, men det går enda raskere med 3. Det er jo på grunn av energien vår. Jo mer energi, jo mer effektivt.

1

Demostranten

Tror på Gud jeg... Men er IKKE kristen. Ja, så får vi vel bare vente å se da, hvem av oss som får rett til slutt!

1

XtraGal3

Når man våkner av å stange hodet i taket etter å ha fysisk levitert så kan man ikke gjøre noe annet enn å tro det siden man opplever det selv

1

Astralico

er jo bevis på healing, men det ikke sånn healing du vil ha det til, som du kan håne etterpå, hahaha du fikk meg ikke til å gå alikevel.

vel det er vel sånn jesus historie.

healing er simpelt energi overføring. vi puster inn oksygen, vi puster inn "chi" energi prana vi får det fra luften, fra fersk mat. også går det i nadiene våres, i chakraene, i orgasmen, i hjertet når vi føler indre varme for en kvinne, alikevle så er det integrert med hormoner, og andre substanser som løser seg i kroppen. hvis foten sover, så kjenner en hvordan nervene blir til å føle som ren strøm, den regner jeg med er ganske grei. på samme måten som når foten sover og du merker det blir som det er kun strøm. sånn er det energi kroppen vårs er på en måte, egentlig ganske "fragile" sårbar, lett motagelig. Det er ikke akkurat en murvekt, og den slår til seg alle følelse inntrykk, tankeinntrykk, når du ser ting osv, du føler det liksom, som om det skulle være en slags radar utenom de 5 sanse inntrykkene. du føler deg enten elektrisk eller magnetisk eller elektromagnetisk som er såkalt funksjonen av kjærlighet, antagonisten for "release". Så hvis en jobber med dette, litt forståelse og øvelse, hva en kan gjøre for å få mer slik energi til å gå i nadiene og lagre i chakraene, få dem til å spinne litt fortere, få mer energi-substans i kroppen, så vil en føle mer, ha mer behag, ut ifra hvordan en styrer, kontrolerer og prøver seg fram. setter opp for seg selv. det gir også større gange for evt en sigarett og release, mye større release nytelse. med forskjellige ting. kan også ledre til større anspenthet. energien får en personlig touch når den sirkurerer på sin egen båndbredde kan du si, frekvens. så kan en feste sin hånd eller var det tanke i noen tilfeller? ved å føre over slik energi fra nadiene, som fungerer på en måte som evt solstråler. radiosignaler til annen pol. så går slik "chi" om det er selv regulert eller annen type healing så kan den spinne på en bedre frekvens, dvs litt raskere pitch som gjør at blokkering i chakraer, og masse hundre småchakraer virvler i energikroppen forløser anspent, tankel, følelse energi ofte og basic, self estem på en måte. du får jo en rush, på en måte. ikke noe hokus pokus, mer på en måte som et lite løft. så en kan gjøre dagen sin lettere, komme over en kløft. så etterhvert når en lærer at en består av en energi kropp så blir en mer bevisst på å holde den mer oppegående kan du si. og lære tar jo tid med alt, og resultater gå rolig. det blir nok sjeldent rockestjerne fordi en velger å kjøpe seg en trompet. alikevel så får en lært å lage en liten sang som kansje er nok til å løfte den personen. samme når det gjelder healing. for meg så betyr det energi manupilering av sin egen helse som kan gi gunstig effekt.

det er basert på 7 chakraer, med flere mellomtoner, kvarter og kvinter. lyd, farge, luft, mat, liv, hvile, sinnsro, trygge kår etc. alt bidrar og når det kommer til healing så er det vel mer egentlig integrert, vel det er det handler om. Å distanserer det til opp a rullestolen er like diffust for meg som for skeptikere, det med energi overføring og litt selvlære av det med energi kropp gir gunst og glede.

Tingen er at en vinner faktisk noe på å sette seg inn i dette, hvis en synes det høres litt livløst ut og skremmende så ja, hva skyldes frykten. hvis det hjelper så er det bedre å lære noe av dette enn å sitte dårlige vibber.

det handler vel like mye om suggesjon også på en måte. i kombinasjon så kan det være dynamitt, tingen er, hvis en beveger oppmerksomhet fra beina og opp til hodet , f.eks i en hel time, så vil jo en brenne i nervene sine og øke varme, t.o.m fysisk. en vil jo feste en oppmerksomhet i bevegelse, en kjenner oppmerksomheten går i nervene som når en føler på beina, noen kjenner dem knapt igjen til tider. vi sitter gjerne i hodet ofte og ser på en skjerm.

så integrert forståelse, helthet, balanse mellom kropp og sinn er gode retingslinjer når det gjelder dette. så istedenfor å lese seg fram til , eller vente på et bevis, så er vel dette noe av det beste en kan noen gang komme fram til. noen velger vel gjerne å bruke psykadeliske substanser for å se hva dem kan intreffe.

målet er jo å vekke interesse for noe mer, resultatet er Høyere bevissthet, friskere selv, mer pålitelig selv, retningslinjer for selvet. ja. istedenfor å bruke andre metoder som alkohol etc.

hoppla

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...