Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Helt seriøst, det spøker på jobben!

Hendelse 1:

Jobber på en gård som også er en institusjon, en morgen går en av beboerne ned i stallen for å fòre hestene, jeg og den andre ansatte som er på jobb sitter i stua. Etter en stund kommer vedkommende opp igjen og sier stalldøra er låst. Det er bare vi to ansatte som har nøkler på gården og ingen av oss har låst stalldøra, det er en dør vi aldri låser, fordi det er ingen grunn til å låse den. Jeg sender han på ny ned i stallen og sier at den sikkert bare er litt vond å få opp. Vedkommende går ned igjen men kommer tilbake og påstår nok en gang at stalldøra er låst. Jeg tror vedkommende kødder men må bare bli med ned i stallen. Og helt riktig; stalldøra er låst. Jeg VET jeg ikke låste den og den jeg jobber med blånekter også. Låsene det er snakk om er vanlige ytterdørlåser.

Hendelsen blir snakket om og ingen kan forklare det men ikke noe mer skjer. Jeg kan ikke annet enn å tro at det skjer noe unaturlig men kan heller ikke garantere at den andre ansatte ikke har låst døra, selv om det ikke er noen grunn til å mistenke henne for å lure oss eller noe, hun er faktisk redd spøkelser!

Hendelse 2:

Jeg er den eneste som er i huset, den andre ansatte sitter på kontoret i en annen bygning. Dette er ikke den samme som i forrige hendelse. De andre er ute. Vi har 4 nøkkelknipper på jobb, jeg har ett, den andre ansatte har ett, de to andre henger på kontoret der hun sitter og jobber. Jeg går på rommet mitt og henter en del ting fordi jeg skal dusje. døra mi skal normalt være låst siden det er en institusjon men når jeg går og dusjer gjemmer jeg bare nøkkelknippet på nattbordet og lar døra stå ulåst. Jeg dusjer ferdig og går på rommet mitt og skifter. Jeg lar nøkkelknippet ligge gjemt, lar døra stå oppe og går inn på stua for å spise. Der sitter jeg i 10 minutter og spiser, på den tida kommer ingen inn, jeg ser ingen og hører ingenting, ikke en lyd. jeg spiser ferdig og går inn i TV-stua der døra til rommet mitt er. Jeg tar tak i dørhåndtaket, legger ved første øyekast ikke merke til at døra faktisk er lukket....drar ned dørhåndtaket og......ja, dere gjetter riktig, døra er låst!!

Jeg skjønner ingenting, døra inn til rommet mitt er som sagt i TV-stua men mellom den og stua jeg satt og spiste er det bare en åpning, ergo skulle jeg i det minste ha hørt døra gå igjen og låse seg. Jeg har inget annet valg enn å gå over til kontoret, nøklene mine er jo innestengt!!! Jeg kommer inn på kontoret, ser at de to andre nøkkelknippene henger på veggen og spør den andre ansatte om jeg kan få låne nøklene hennes fordi mine er innestengt. Hun tror ikke på meg og jeg ber henne bli med og se selv. Dette vil hun ikke men jeg får låne nøklene. På vei tilbake møter jeg en av de andre og tar han med meg som vitne. Vi går inn, han kan bekrefte at døra er låst. Vi låser oss inn og går bort til nattbordet. Og gjemt under noen blader ligger.......BINGO...nøklene mine :)

Noen som har noen forklaring?

1
14 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Thyra

Sikker på at det ikke er noe galt med låsene? Vi var plaget med at mange av låsene i leiligheten gikk i vranglås, etter hvert begynte dørene også å gå i lås av seg selv. Vi måtte passe på å ha nøkler på begge sider av dørene før vi lukket dem. Jeg ble innelåst på soverommet en gang samboeren min var ute med bikkjene. Vi har nå fått fikset alle låsene bortsett fra en. De ble ikke skiftet ut, det var et eller annet de skrudde til, tror jeg. Låsen i døra mellom stua og gangen skulle sikkert vært skiftet ut.... Uansett, dette trenger ikke å være noe overnaturlig.

1

Espmell

Er absolutt ingenting som tyder på at det er noe galt med låsene, har aldri hatt problemer med det, untatt disse to gangene. Låsene er også veldig solide og smidige, ikke i nærheten av de låsene jeg har vært borti før som er trøblete!

1

Thyra

Ok. Den FØRSTE historien kan det jo være mange forklaringer på. En av dere kan ha GLEMT at dere har låst døra, en av dere kan ha gjort det i SØVNE, det kan være fler nøkler i omløp enn dere er klar over, norn kan ha gått inn for å spille dere et puss..... Den andre historien er litt merkeligere, da du burde ha merket det om noen gikk dit og låste mens du satt i TV-stua....

1

MadeMafia

Kontakt han som jobber på "åndenes makt" :)

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...