Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen seriøse synske her?

Hvis det er noen synske her som vet de kan se inn i nær framtid,det er ikke om meg,men om Jorden og hele menneskeheten. Jeg lurer bare på om det vil skje noe STORT for hele menneskeheten innen 2012,muligens nå i 2007.

1
13 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

AK69

Hva betyr det å være seriøs synsk - er det en som later som han er synsk, og aldri avslører at han tuller?

1

2bitmarck

I 2012 jevner Iran de tre største byene i USA med jorden . Samtidig ser russerne sitt snitt til å gå inn i Norge, og russiske stridsvogner vil da kjøre i kolonne på E18 mot Oslo. Det blir ikke særlig trivelig.

1

Cyberhippie

Hvis E 18 er åpen da...

1

aasand

2bitmarck skrev: I 2012 jevner Iran de tre største byene i USA med jorden . Samtidig ser russerne sitt snitt til å gå inn i Norge, og russiske stridsvogner vil da kjøre i kolonne på E18 mot Oslo. Det blir ikke særlig trivelig. ----------------------------------------------------------- Ville nok heller sett USA jevne Irans 3 største byer med jorden. :) Kolonnekjøring inn mot Oslo er vel noe som skjer hver dag.

1

egoster

Jeg tror de neste årene vil i noen land være preget av krig. Været vil forandre seg marginalt. Det vil bli mer fokus på å leve naturlig. Det vil bli et attentatforsøk mot en statsleder i løpet av de neste 3 årene. Solen vil påvirke jorden. Osv.

P M Østen preben_oesten@hotmail.com "Rallymester vgd 2004" "VGD F1 Sommer cup vinner 2005" "VGD F1 Cup vinner 2005" "I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." -Stephen Roberts

1

OOTSP

Krigen mot USA vil starte i år???

1

ulfarne

Jeg er synsk. Ser for meg at jeg skal på skolen i morgen.

1

OOTSP

Unike bilder av sola Satelitten «Hinode» har tatt bilder ingen tidligere har sett maken til

http://www.aftenposten.no/viten/article1703789.ece

1

OOTSP

2007 august så sies det at det skal skje noe. Dette har med tydninga av en kornsirkel. Kan godt hende at det har noe med solen å gjøre, men hvem vet, hehe...

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...