Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Unleash The Power Within

Kom for et par uker siden hjem fra et helt fantastisk seminar i london, med "selvhjelps-guruen" Anthony Robbins. Jeg må si at, til tross for at enkelte trekker både hans intensjoner og metoder i tvil - at han fremstår som en genuin person, med et oppriktig ønske om å nå ut til mennesker og hjelpe dem med å bli den beste versjonen av seg selv man kan bli.

En annen ting jeg ble litt overrasket over er hva slags etikk og moral han representerer. Ja, han benytter sjansen til å selge sine egne produkter i løpet av seminaret (men for all del, det har man jo rett til å gjøre...) - men filosofien om at den største gaven i livet er å gi til andre, om å være takknemlig for det man har, om å elske personen man er sammen med isteden for å lete etter en ny så fort man møter motstand...osv - det er virkelig gode verdier må jeg si...

Er det noen andre her inne som har erfaring med hans seminarer? Jeg skal i allefall tilbake igjen i februar neste år - bare for å oppleve atmosfæren og selvsagt for å fortsette å utvikle og jobbe med meg selv :)

...dessuten var det jævlig heftig å gå på glødende kull:P

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...