Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

emigranten

2bitmarck skrev: Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden ----------------------------------------------------------------------- Sålangt er intet bevis fremlagt, som underbygger slike spekulasjoner. Dersom du mener å være i stand til det, ville det vekke oppmerksomhet, for å si det mildt. I mellomtiden får interesserte holde seg til litt spåing i kaffegruten.

1

2bitmarck

Dine overbevisninger om det motsatte er irrelevante i denne sammenhengen. Med dette emnet har jeg ikke som mål å bekrefte eller avkrefte synske evner, derimot ønsker jeg å få synspunkter på hvordan man eventuellt kan stimulere synske evner.

1

egoster

Det er vel ikke irrelevant at det ikke eksisterer noe som synkske eller klarsynte. Altså blir det vel vanskelig å stimulere til det.

"Methink it is like a weasel"

1

emigranten

2bitmarck skrev: Dine overbevisninger om det motsatte er irrelevante i denne sammenhengen. Med dette emnet har jeg ikke som mål å bekrefte eller avkrefte synske evner, derimot ønsker jeg å få synspunkter på hvordan man eventuellt kan stimulere synske evner. ------------------- Synspunkter får du. Det er debatt det dreier seg om og når du så karakteriserer innlegg som irrelevante på bakgrunn min påstand om at bevis ikke eksisterer, blir det noe dumt. Å stimulere synske evner, må forutsette at synskhet eksisterer. Det gjør det ikke. Er det så vanskelig å leve med? Det må videre være klart, at det er slike som deg som bærer bevisbyrden, for slike fantastiske påstander. Kikk litt på www. skepsis. no. Der finnes en del stoff om såkalte synske.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...