Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer

2bitmarck

Dine overbevisninger om det motsatte er irrelevante i denne sammenhengen. Med dette emnet har jeg ikke som mål å bekrefte eller avkrefte synske evner, derimot ønsker jeg å få synspunkter på hvordan man eventuellt kan stimulere synske evner.

1

egoster

Det er vel ikke irrelevant at det ikke eksisterer noe som synkske eller klarsynte. Altså blir det vel vanskelig å stimulere til det.

"Methink it is like a weasel"

1

2bitmarck

Det forutsettes selvfølgelig at de som ønsker å bidra tror eller holder muligheten åpen for at klarsyn finnes. Vriompeiser anbefales å frigjøre sin overdrevne skepsis andre steder. Dere ønskes imidlertid velkommen tilbake om dere virkelig kan bevise at synske evner ikke finnes, da det uomtvistelig vil ha en viss relevans for tråden.

1

emigranten

2bitmarck skrev: Dine overbevisninger om det motsatte er irrelevante i denne sammenhengen. Med dette emnet har jeg ikke som mål å bekrefte eller avkrefte synske evner, derimot ønsker jeg å få synspunkter på hvordan man eventuellt kan stimulere synske evner. ------------------- Synspunkter får du. Det er debatt det dreier seg om og når du så karakteriserer innlegg som irrelevante på bakgrunn min påstand om at bevis ikke eksisterer, blir det noe dumt. Å stimulere synske evner, må forutsette at synskhet eksisterer. Det gjør det ikke. Er det så vanskelig å leve med? Det må videre være klart, at det er slike som deg som bærer bevisbyrden, for slike fantastiske påstander. Kikk litt på www. skepsis. no. Der finnes en del stoff om såkalte synske.

1

2bitmarck

Spørsmålet er vel heller om leseforståelse eksisterer eller ikke. Jeg så for meg en uhøytidelig, men saklig diskusjon, om hvordan man EVENTUELT kan stimulere til EVENTUELLE synske evner, ikke om hvorvidt synske evner finnes. I klartekst betyr det at jeg tar høyde for at synskhet ikke finnes, det er derfor helt unødvendig å kalle meg fanatisk. At jeg avviser deg betyr helt enkelt at du prøver å bestemme hva andre skal tro og skrive. Er det så vanskelig å leve med at andre ikke gjør akkurat som du sier? Bevisbyrden er din ene og alene sålenge du prøver å skrinlegge temaet med bakgrunn i dine egne overbevisninger. Samtalen er herved avsluttet.

1

Idahusa

Jeg blir nesten SINT når jeg ser at folk kan skrive at synske å overnaturlige ting ikke finnes. Det veit dere fader meg INGENTING om. Har dere BEVIS for at det IKKE finnes kanskje? Kanskje dere skal skaffe det før dere åpner den sinnsyke kjeften deres? Ville vært smart det!! Jeg dømmer ikke dem som er ateister, kjæresten min er, å heller ikke dem som er kristne eller hvem tro folk enn måtte ha. Dette fordi jeg vil være fri til å tro på det overnaturlige UTEN å bli ledd av å trakasert med basse pisspreik om at det ikke finnes. Har dere ikke sett noe, eller opplevd noe så har dere søren meg INGEN bevis for det ikke finnes heller!!! Patetisk er det å krenke folk som tror på noe. Støtt dem heller i dems tro å la dem få tro hva dem vil, er ikke opp til dere å fortelle oss hva som finnes eller er riktig og galt. Neivel, kanskje DERE mener det ikke er noe der, men dere kan ikke bevise det. Hold de meningene for dere selv til noen ber om deres syn!

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...