Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer

egoster

Det er vel ikke irrelevant at det ikke eksisterer noe som synkske eller klarsynte. Altså blir det vel vanskelig å stimulere til det.

"Methink it is like a weasel"

1

2bitmarck

Det forutsettes selvfølgelig at de som ønsker å bidra tror eller holder muligheten åpen for at klarsyn finnes. Vriompeiser anbefales å frigjøre sin overdrevne skepsis andre steder. Dere ønskes imidlertid velkommen tilbake om dere virkelig kan bevise at synske evner ikke finnes, da det uomtvistelig vil ha en viss relevans for tråden.

1

egoster

Så bevisbyrden er på skeptikere?! Ja vel. Det er ikke de som hevder de kan se inn i fremtiden, fortiden eller hva det måtte være som må bevise det? Tull. Det er de som kommer med en overnaturlig påstand som har bevisbyrden. Dessuten kan jeg henvise til en rekke kontrolerte forsøk som viser at det ikke eksisterer noe som synskhet.

http://forums.randi.org/forumdisplay.php?f=43

"Methink it is like a weasel"

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...