Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

susilu

Tror meditasjon kan bidra til å stimulere til klarsyn, ja.

Men det er kanskje ikke en egenskap du egentlig vil ha, og det kan være at ditt klokere ubevisste beskytter deg mot det.

Jeg fikk kjeft av en synsk lege en gang, da jeg sa at det måtte være fint å være synsk. Han truet meg med pekefingeren og sa at jeg burde aldri ønske meg en slik evne, "for du kan ikke velge hva du vil se!!" Det var da jeg skjønte at han var synsk og jeg måtte love aldri å fortelle det til noen.

What you see, you are.

1

2bitmarck

Susilu, du har trolig rett i at jeg innerst inne ikke ønsker meg synske evner, med mindre jeg kan kontrollere hva jeg skal se. Jeg er imidlertid redd for at jeg kan være sanndrømt, det skremmer meg litt, for jeg har overhodet ingen kontroll på hva jeg ser når jeg sover.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...