Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Georgh42

hei,

jeg har vært på kurs i Silvaultramind, som drives av Deborah Borgen,nå Deborah Borchgrevink. Disse evnene er noe alle har og er en måte vi alle har potensiale i oss til å bruke, og faktisk bruker vi dette mer enn vi tror. Evnen sitter i høyre hjernehalvdel og kalles effektiv sensorisk projeksjon.

Kurset går ut på meditasjonsteknikk og projesering, healing, psykometri m.m.

Bakgrunnen er Josè Silvas 50 årige forsking på parapsykologiske fenomener.

I vanlig bevissthet ligger hjernens svingingsnivå på omlag 20-30hz som kalles beta. Ved lett søvn om morgenen og avslappet tilstand i meditasjon ligger denne frekvensen lavere. Denne tilstanden kalles alfa. omkring området 7-14hz. Desto lavere frekvens desto nærmere søvn. Via Theta 3-7hz til Delta som er dyp søvn.

Når hjernen fungerer i alfa "modus" jobber begge hjernehalvdeler sammen og man oppnår stimulering og kontakt med ESP evnene våre.

Disse evnene jobber under vår daglige tankevirksomhet, hvilket betyr at vi må stilne våre egne tanker og være åpne for inntrykk. Intuisjon er det som kommer til oss før vi selv begynner å tenke /ressonere /analysere omkring det. Begynner vi å tenke for mye om et inntrykk ("nei, men slik kan det da ikke være..." osv) så forstyrrer vi intuisjonen.

Jeg har selv hatt opplevelser med dette, en gang hatt kontakt med en avdød og koblet meg på andre mennesker i øvelser.

Alt henger sammen med oss selv. Men hvis vi i utgangspunktet ikke er åpen for slike ting vil vi også blokkere dem i oss selv.

Majoriteten av oss kjenner ikke til at vi har denne evnen. Det blir som å reise på treningshallen, prøve et apparat og kjenne at man har brukt en bestemt muskel som ikke har blitt brukt på lenge.

Etterhvert som denne evnen blir mer og mer kjent vil den også bli mer og mer avmystifisert og sett på som en naturlig måte å fungere på.

1

2bitmarck

Georgh42, takk for et veldig interessant innlegg. Jeg har lyst til å melde meg på et slikt kurs, for sånn å teste teorien på meg selv. Men kursavgiften skremmer meg. :)

1

Georgh42

For min del betalte jeg 3800 kr for kurset, og det koster kr 400 å repetere. Likevel føler jeg at dette gav meg så mye at det var verdt det. Og viktigst av alt: Det gav meg bevis for meg selv. Kurset varte en helg, fra kl 17 på fredag til kl 20 på søndag (mener å huske ca 25 timer), både med teorien bak det og gruppearbeid.

I næringslivet holdes det mange kurs som koster mye mer enn dette for kun èn dag.

Men du må heller ikke gå på noe kurs, for du har allerede alt du trenger i deg selv. Selve kurset går ikke på å gi deg noe nytt, men en metode for å stimulere det du allerede har.

geo-h42@hotmail.com

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...