Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stimulere til klarsyn

Jeg er av den overbevisning at folk flest er født med synske evner, så som i særdeleshet sanndrømthet og syner om fremtiden. De fleste undertrykker synske evner gjennom oppvekst, tro og lære, fremfor å bli oppmerksom på evnene og utvikle dem. Det tror jeg. Ingen ønsker å være annerledes eller å bli sett på som overtroiske og dumme, derfor kan selv folk som er sine evner bevisst undertrykke dem for å passe inn i samfunnet. La oss si at jeg har rett. Hva må i så fall til for å stimulere hjernen, slik at klarsyn kan oppnås? Det forutsettes at viljen er tilstede, uten den kommer man ingen vei. Vil meditasjon stimulere til klarsyn? Er det andre metoder?

1
20 kommentarer

2bitmarck

Georgh42, takk for et veldig interessant innlegg. Jeg har lyst til å melde meg på et slikt kurs, for sånn å teste teorien på meg selv. Men kursavgiften skremmer meg. :)

1

Georgh42

For min del betalte jeg 3800 kr for kurset, og det koster kr 400 å repetere. Likevel føler jeg at dette gav meg så mye at det var verdt det. Og viktigst av alt: Det gav meg bevis for meg selv. Kurset varte en helg, fra kl 17 på fredag til kl 20 på søndag (mener å huske ca 25 timer), både med teorien bak det og gruppearbeid.

I næringslivet holdes det mange kurs som koster mye mer enn dette for kun èn dag.

Men du må heller ikke gå på noe kurs, for du har allerede alt du trenger i deg selv. Selve kurset går ikke på å gi deg noe nytt, men en metode for å stimulere det du allerede har.

geo-h42@hotmail.com

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...