Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som vet hva som liksom skal skje i 2012 og hva som er så spesielt?

Typen min messer om det til stadighet, men får aldri noe skikkelig svar. Noen her som kan hjelpe?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

OOTSP

Jeg kan forklare alt det jeg vet om Mayakalenderen.

Mayakalenderen viser hvor langt tiden strekker seg før den nye tiden kommer. Mange mener at de kanskje ikke orket å fortsette og stoppet da med fortsettelsen på Mayakalenderen, noen mener at det er dommedagen, mens andre tror at utenomjordiske vesener kommer for å hjelpe oss. Det er mange forskjellige teorier rundt dette, men jeg kan godt komme med hva jeg mener:)

Som sagt så slutter Mayakalenderen 21 Desember 2012. Ingen vet hva som kommer til å skje da, før eller etter. Etter mine studeringer og erfaringer så mener jeg at den nye syklusen starter nå. Oppvarmingen på kloden har kommet uansett, men rundt CO2 som alle er så opphengt i så skader det bare en liten del av den oppvarmingen som nå skjer.

Fremover nå så vil vi alle oppdage at alt blir verre, dette tror jeg er starten på dritten som nå skal renskes før vi i det hele tatt har muligheten til å få denne verden god igjen. Det vil oppstå kraftigere stormer, vulkanutbrudd, flom, ild og alt annet som er med på å ødelegge for oss. Har også fått høre noe om giftige gasser som mange vil dø av.

Dette blir tiden for overgangen til den nye verden. Vet selv at det kan høres veldig sprøtt ut, derfor snakker jeg egentlig ikke så mye om dette, liker bare å vente å se om dette virkelig stemmer.

Dessuten så tror jeg også på at de der ute vil hjelpe oss gjennom dette. Dette skal være den første og største underet i livets historie som skal gjennomføres for første gang. Ingen vet helt hvordan dette vil gå, men vi har nok av hjelp fra de der ute :)

1

talena

Har en veldig alternativ type, så ingenting virker sprøtt for meg ;)

takker for din viten og teorier :)

Flere må bare skrive, prøver å få med meg mest mulig......og har et bredt spekter å ta av skjønner jeg :) Virker veldig spennende, og har tydeligvis mye å sette meg inn i :)

1

Superduplex

1 ting som vil skje er at Sola`s poler skifter, det skjer hvert 11år og skjer neste gang i 2012

http://www.astro.uio.no/ita/nyheter/polflipp_0502/polflipp_0502.html

"Solpol skifter" er vel ikke så dramatisk men når Jordens poler skifter kan det få store konsekvenser, noen mener ting tyder på at nettop dette holder på å skje ...at det vil skje fort å være brutalt...kan jo se filmen "Thehorizonproject" hvis du intresserer deg for dommedags teorier.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...