Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Transcendental Meditation

Spennende saker, men har ikke kroner nok til hemmeligheten. Kan noen fortelle meg prosedyren?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

dave

"Spennende saker, men har ikke kroner nok til hemmeligheten. Kan noen fortelle meg prosedyren?"

Visste du at David Lynch også driver med TM? Ganske kult ikke sant=) Leste boka hans "Catching the big fish" og den er helt utrolig interessant (den er oversatt til norsk og du kan lett få tak i den i en stor bokhandel). Han skriver endel om TM, men også om endel andre emner.

Uansett. Jeg blei så fascinert at jeg hadde lyst til å forsøke selv. Jeg verken har eller hadde noen peil på ideene bak meditasjon, men jeg tenkte at det var verdt å bare forsøke på min egen måte. Det er sikkert ikke dumt å lese noen bøker eller gå på noen kurs, men det har altså aldri jeg gjort. Jeg har heller ikke peil på om det jeg driver med er TM=) Men det virker!

Legg deg ned i et mørkt rom i en komfortabel seng. Pass på at det er passe varmt og at det ikke er noe som forstyrrer deg. Lukk øynene (jeg pleier å legge en myk pute over ansiktet så jeg ikke ser noen verdens ting=) Fokuser på pusten. Pust dyp inn og ut. Etter hvert vil du roe deg. I begynnelsen vil tankene vandre, men ikke prøv å hold på de eller tenk dem over. Ikke prøv å løs problemene/tankene dine. Legg dem fra deg. Med litt øvelse dykker du dypt ned i bevistheten. Du skjønner når du er der.

Lykke til!=)

1

massefrukt

er dette svinedel

1

Planeswalk

Snakker du nå om "new age"-religion/svindel, eller snakker du om gamle psykologiske forsøk fra eldre ikke-europeiske kulturer?

1

Earthling

Tenkte mest på denne formen: http://tm.org/.

Om dette er "new age"-religion/svindel vet jeg sannelig ikke.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...