Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Maya kalendern, sumerianske tekster, egyptiske tekster, kinesiske I ching pluss mange fler snakker om en dommedag i 2012. Jeg har lest mye om emnet så gidder ikke gå i detaljer, men er det ingen som tenker over hvor alvorlig disse klimaendringene engentlig er? vi er så naiv at vi trur på alt som blir sagt til oss på tv, hadde du giddi å skapt panikk vis du hadde vist at jorda går til helvete en dag? såklart ikke, men de på toppen vet at i 2012-2013 skjer det noe som skjer hvert 26000 år. dommedag som religiøse folk kaller det. så mitt spørsmål er: hva er dine meninger rundt 2012?? og vis du ikke vet hva jeg snakker om, søk på 2012 før du legger inn svar. may god help us all!

3
48 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zeppelin-love

Jeg anbefaler strekt å lese teroriene til Erich Von Däniken. Dette høres kanskje litt sprøtt ut, men etter å ha lest litt om hans teorier om maya-folket og "romvesener" har jeg blitt helt overbevist. Det er ikke bare det at jeg tror på det han sier, men jeg har hørt så mange andre teorier som stemmer så utrolig bra med all religion, livssyn osv. Har også gjort opp mine egne tanker om forskjellige temaer. Men tilbake på Dänikens teorier.. Et av dem er at Maya-folket (og andre folk) har fått kunnskap og åndelig innflytelse av vesner fra "himmelen". De fikk også hjelp til å bygge pyramider og sånt (se teginger av utenomjordiske vesner som ligner på mennesker på veggene). Vesnene fra himmelen blir sett på som guder, som en dag vil komme tilbake og gi oss ny kunnskap til å komme oss vidre. Kalenderen slutter i 2012 fordi det er da de kommer! Vi vil da få en helt annen verden og en helt annen kunnskap om teknologi. Så glem klimaproblemene! Det åndelige vil også forandre seg. Vi vil kanskje starte på år 0 igjen? Jeg anbefaler også å studere UFOer og meldinger på kornsirkler. På dette bildet http://i43.tinypic.com/1y6bgl.jpg ser du at meldingen inneholder mayanske tegn. NASA har også vært i kontakt med romvesener i flere tiår, men de prøver å skjule det. Kanskje de er redde for forandringen? Redde for disse vesnene som er 100 ganger smartere og mer utviklet enn oss? Så klart er dette informasjon som er helt fantastisk, og vil bli tatt imot på mange forskjellige måter. Noen vil skape sine egne sannheter, andre vil le av det, noen vil også protestere imot det! Dette er vel den beste grunnen til at det hemmeligholdes. Se på denne linken jeg nettopp fant: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/betydningen-av-offisiell-utenomjordisk-kontakt/.... SPENNENDE!

3

TheJedi

Noen sier at all religion vil falle sammen som korthus, og at ny vitenskap vil komme.

Jeg tror ikke på noen undergang som mange teoretikere påstår. Et himmellegeme ville blitt oppdaget for lenge siden. Vi vil ikke dø ut som dinoene.

Men at noe vil skje, er jeg overbevist om. Om det er aliens fra pleiadene som stikker en tur innom, eller om det er oppadgelsen av noe nytt, vet jeg ikke. Kanskje all religion vil bli re-initiert. Islam vil starte sin oppvåkning og reformasjon. Vi vil kanskje enes om at dersom det finnes en Gud, så er det kun en, og den er felles for alle religioner. Ingen har hatt rett. Ingen har monopol på sannheten, og alle "hellige" bøker vil bli forkastet kanskje? Hadde vært digg det. "Hey, Johannes, Markus, Mohammed og resten av gjengen! Det dere skrev er bare tull fra ende til annen. Glem det."

Og så sitter vi etterpå sammen rundt leirbålet alle sammen, gule, røde, hvite og blå, og synger "barn av regnbuen"...

2

Tusca

Ralphoman skrev: vi er så naiv at vi trur på alt som blir sagt til oss på tv, hadde du giddi å skapt panikk vis du hadde vist at jorda går til helvete en dag? såklart ikke, men de på toppen vet at i 2012-2013 skjer det noe som skjer hvert 26000 år. dommedag som religiøse folk kaller det. så mitt spørsmål er: hva er dine meninger rundt 2012?? ............................................................................... Snakket med en såkalt "synsk" person for en uke siden. Spørsmål om år 2012 ble diskutert, og denne personen mente at det ikke ville bli noe dommedag. Derimot ville strålingen fra vårt univers da være på det kraftigste. Denne strålingen vil løfte oss til et høyere åndelig nivå. Videre kom personen inn på den store "hemligheten", hvor vår måne skal forsvinne og det skal dukke opp en ny sol. Denne solen kommer til å bli kalt "nattsol". Månen skulle brukes for å bygge opp liv på en annen planet. Nattsolen vil gjøre at natten også blir borte. Noen som "vet" noe mer om disse påstandene? På meg virker det helt usannsynlig.

2

Jobs

Les Bibelen,så forstår du at verden går videre etter 2012 og,vi kommer riktignok til og oppleve store katastrofer og trengsler men verden vil bestå til Jesus kommer tilbake.

1

Soulborn

Skal bli morsomt å se dere som faktisk tror dette sitter her som en eller annen amøbe i 2013.

Sitter nok da og leter etter en ny dato eller år så ikke alt skal se så lyst ut. Jeg tror dere må være fødte pessimister med ett dødsønske.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...