Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Maya kalendern, sumerianske tekster, egyptiske tekster, kinesiske I ching pluss mange fler snakker om en dommedag i 2012. Jeg har lest mye om emnet så gidder ikke gå i detaljer, men er det ingen som tenker over hvor alvorlig disse klimaendringene engentlig er? vi er så naiv at vi trur på alt som blir sagt til oss på tv, hadde du giddi å skapt panikk vis du hadde vist at jorda går til helvete en dag? såklart ikke, men de på toppen vet at i 2012-2013 skjer det noe som skjer hvert 26000 år. dommedag som religiøse folk kaller det. så mitt spørsmål er: hva er dine meninger rundt 2012?? og vis du ikke vet hva jeg snakker om, søk på 2012 før du legger inn svar. may god help us all!

3
48 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

TheJedi

Noen sier at all religion vil falle sammen som korthus, og at ny vitenskap vil komme.

Jeg tror ikke på noen undergang som mange teoretikere påstår. Et himmellegeme ville blitt oppdaget for lenge siden. Vi vil ikke dø ut som dinoene.

Men at noe vil skje, er jeg overbevist om. Om det er aliens fra pleiadene som stikker en tur innom, eller om det er oppadgelsen av noe nytt, vet jeg ikke. Kanskje all religion vil bli re-initiert. Islam vil starte sin oppvåkning og reformasjon. Vi vil kanskje enes om at dersom det finnes en Gud, så er det kun en, og den er felles for alle religioner. Ingen har hatt rett. Ingen har monopol på sannheten, og alle "hellige" bøker vil bli forkastet kanskje? Hadde vært digg det. "Hey, Johannes, Markus, Mohammed og resten av gjengen! Det dere skrev er bare tull fra ende til annen. Glem det."

Og så sitter vi etterpå sammen rundt leirbålet alle sammen, gule, røde, hvite og blå, og synger "barn av regnbuen"...

2

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...