Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Alternativ hjelp

Jeg har store problemer i livet mitt, men vet ikke om problemene er lokalisert i hjernen, hjertet eller sjelen min. Frykter at jeg er ond, eller besatt av noe ondt. Jeg har snakket med psykiater, det hjalp meg ingenting. Har vurdert å snakke med prest, men jeg er ikke religiøs. Nå er mitt siste håp samtaler med f.eks en sjaman eller lignende. Noen som har spesielle evner innen mellommenneskelig forståelse, jeg trenger å snakke med en som kan analysere meg og lese meg som en åpen bok. En som kan veilede meg, og vise meg nye retninger, fordi jeg går feil retning nå.

Min ekskjæreste hadde evnen til å lese meg som en åpen bok, men hun brukte evnen til å psyke meg ut, og derfor undres jeg om kanskje det er det jeg fortjener. Kanskje min sjel er ond av natur, og jeg fortjener å gå under. Jeg lurer på om noen vet hvem jeg burde snakke med, jeg er forvirret og har det vondt. Jeg vil ikke bli offer for en svindler, men jeg trenger veiledning.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

doZendEaddemoNs

Ok

1

doZendEaddemoNs

Først, hvorfor mener du at du er ond? Jeg regner med at du har noen eksempler å vise til enten i form av handlinger eller tanker.

1

TonyYayo

Først, hvorfor mener du at du er ond?

Jeg kan skrive det som privat melding? Vil ikke skrive det her.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...