Nye VGD er lansert! Mer informasjon

kontakt med døde folk.

Vet ikke om det er rett sted å ta det opp men.. Man prøver. Kontakt med døde mennesker... Har selv aldri opplevd det, men min mor har gjort det. Hun er et oppegående menneske som vet forskjell på rett og galt.

Hun påstår at hun har hatt kontakt med sin avdøde far. Kontakt blir kanskje feil å si. Hun så han på himmelen en helt vanlig dag. Han så ned på henne og gjorde noen håndbevegelser. Dette var noe som gikk litt inn på henne. Hun fikk fred i sjela si etter denne episoden sier hun. Forholdet mellom de to har alltid vært anstrengt. Han var alkoholiker og psykopat.

Han døde 20 år før denne episoden inntraff. Selv er jeg litt skeptisk når jeg hører om slike hendelser, men dette kom fra min egen mor. Det kan jo rett og slett være noe hun har innbilt seg i hodet. Rettelse: jeg velger å tro det. Men det er alikevel fascinerende. Andre som har noen historier å komme med kanskje?

1
8 kommentarer

djuice03

ulyanov skrev: Jeg fikk besøk i drømme av en kamerat som døde i en trafikkulykke. Han fortalte meg at han ikke var død, men hadde det veldig bra der han var nå. Der og da hjalp den drømmen meg veldig til å få ro,og avfinne meg med det som hadde skjedd. Helt klart en religiøs opplevelse, som viser hvordan hjernen kan få orden på kaotiske og vanskelige tanker. ------------ Å drømme om noen betyr ikke at de besøker oss og drømmer er ikke religiøse opplevelser. Jeg har drømt om mine foreldre og andre som er døde, men jeg tolker ikke det som de kommer på besøk og snakker med meg. Jeg bare drømmer om dem, enkelt og greit.

1

ulyanov

djuice03 skrev: Å drømme om noen betyr ikke at de besøker oss og drømmer er ikke religiøse opplevelser. Jeg har drømt om mine foreldre og andre som er døde, men jeg tolker ikke det som de kommer på besøk og snakker med meg. Jeg bare drømmer om dem, enkelt og greit.

-------------------------

Helt enig! Når jeg likevel velger å beskrive drømmen min slik jeg gjør, er det for det første fordi den var spesielt sterk, og for det andre fordi jeg etter drømmen følte at jeg fikk fred. Som jeg skrev i et annet svar på dette temaet, mener jeg ikke at jeg fikk noen beskjed fra min kamerat, men at det var min egen kropps og hjernes forsvarsmekanismer som hjalp meg.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...