Nye VGD er lansert! Mer informasjon

kontakt med døde folk.

Vet ikke om det er rett sted å ta det opp men.. Man prøver. Kontakt med døde mennesker... Har selv aldri opplevd det, men min mor har gjort det. Hun er et oppegående menneske som vet forskjell på rett og galt.

Hun påstår at hun har hatt kontakt med sin avdøde far. Kontakt blir kanskje feil å si. Hun så han på himmelen en helt vanlig dag. Han så ned på henne og gjorde noen håndbevegelser. Dette var noe som gikk litt inn på henne. Hun fikk fred i sjela si etter denne episoden sier hun. Forholdet mellom de to har alltid vært anstrengt. Han var alkoholiker og psykopat.

Han døde 20 år før denne episoden inntraff. Selv er jeg litt skeptisk når jeg hører om slike hendelser, men dette kom fra min egen mor. Det kan jo rett og slett være noe hun har innbilt seg i hodet. Rettelse: jeg velger å tro det. Men det er alikevel fascinerende. Andre som har noen historier å komme med kanskje?

1
8 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Supply

Jeg tror alt sånt er psykisk. Jeg håper jeg tar feil, og at et himmelrike uten sidestykke tar meg imot når jeg dør.

Men jeg tror ikke det. Om jeg skal være helt ærlig. ______________________________________________ La oss stikke ut øynene våre så vi har noe å skylde på. -Kutt dem i biter og brenn dem.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...