Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg viste Tsunamien ville skje men ikke hvor

Jeg skulle gjerne ha varslet vis jeg bare hadde vist hvor den kom. Siden April 2004 har jeg varslet om Tsunami men hadde ikke detaljene eller land:

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=179&Group=Backstage&ThreadID=603264&Thread=Ny+Varseldr%F8m%3A++Den+store+Tsunami++Flodb%F8lgen&Page=0

Men nu de siste NYE drømmene jeg har hatt nu er 2 ganger varsel om Vulkanutbrudd som inkluderte mange folk som evakueres siden de er ner vulkanen (har heller ikke detaljer hvor) samt den fryktelige drømmen om noe som traff jorden og fikk den til og lukte svovel den er her (har enda ikke skjedd, fremtiden ? ):

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=181&Group=UFO&ThreadID=584332&Thread=Noe+fra+det+ytre+rom+Traff+jorden+%28Dr%F8m%29+&Page=-1#6609266

▒▒▣▒▒▣▒▒▣▒Х TЯ∆G∆L∆CTIC▒▣▒▒▣▒▒▒▣ ☆☆☆Starchilds under solen skinner som stjernene☆☆☆ Stjernelys omgir Jorden med Frihet, Fred og Overflod Lyskipet reiser på L♡ve-Bridge to the Stars Vi er Lysår borte men hjemme for vi er alt i alle Velkommen til SpaceParty 2012 ▣Sirius-Pleiades-Arcturus-Vega▣

1
45 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

ulyanov

Skal villig innrømme at drømmen om tsunami fra april virker litt skremmende, med tanke på det som har skjedd i det siste.

Har bare to spørsmål 1 Hvor mange drømmer har du hatt som IKKE har slått til i virkeligheten. Skriver du ned ALLE drømmene dine? 2 Hvor lang tid må det gå mellom drømmen og den konkrete hendelsen for at man kan si med sikkerhet at det IKKE er noen sammenheng. Jeg drømte for eksempel i natt at det var innbrudd i huset mitt. Venter jeg lenge nok, vil det kanskje komme en tyv, men er jeg dermed sanndrømt?

Drømmen din om et vulkanutbrudd vil sannsynligvis gå i oppfyllelse før eller siden. Det finnes mange tett befolkede områder i nærheten av en vulkan. Før eller siden vil det skje ei ulykke. Og meteoren? Den har kanskje allerede vært her? http://www.vg.no/sok/index.hbs?query=meteor

1

XtraGal3

ulyanov vulkanutbruddet har allerede skjedd:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=260542

skremmende dette

1

XtraGal3

men nu skal jeg svare spørsmåla:

1. jeg skriver ikke ned drømmene , men jeg skiller mellom vanlige drømmer, mareritt, og slike nostradamus-drømmer . alle nostradamus drømmene (ikke mange) skriver jeg i VGD. men ellers skriver jeg de ikke for husker de godt. jeg har ikke hatt mange ganger drømmer om Tsunami ,atentat eller vulkan noe jeg mener er merkelig spesilet når det skjer.

2. er det egentlig noen begrensning? se f.eks Nostradamus han fikk jo syner langt inn i fremtiden. varierer vel fra person, personlig drømmer jeg ikke ofte ting som skjer neste dag det tar 6-7 måneder som oftest.

et innbrudd i et hus ville jeg tro ikke faller i den kategorien siden det regnes som litt mere normalt enn en global katastrofe.

men jeg har drømt endel som har skjedd har tilog med fått gode ideer fra drømmer jeg aldri kunne komme med i virkeligheten.

noe jeg ikke drømte var 9-11.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...