Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen her som har noen erfaring med å spå (eller bli spådd) i tarotkort? Jeg har gjort meg noen tanker rundt dette...... hvis man spår den samme personen flere ganger, så vil det jo komme forskjellige kort hver gang, siden kortenes rekkefølge (i en godt blandet kortstokk) er helt tilfeldig...... Hvordan skal kortene da kunne fortelle noe som helst om en person eller fremtiden? Hvis man legger ut kortene flere ganger med forskjellig resultat, hvilken gang er det som "teller"? Og kreves det spesielle evner, eller er dette noe hvem som helst kan lære seg?

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lodott

har spådd meg selv med sånne kort jeg fikk i Det Nye for leeenge siden ;) det rare var at jeg fikk de samme kortene på nytt og på nytt selv om jeg blandet godt. det de betydde stemte aldri da ;) ____________________________________________________________________ bor du i 9. etasje i en blokk på ammerud, kan du ikke bare slakte en sau på badet

1

TwoOfCups

Ja som flere har sagt så er det det første legget som teller. Dette argumentet som trådstarter bruker brukte jeg selv som "ung". Pga det fant jeg ut at tarot var tull, men altså hvis man legger flere ganger vil ikke kortene blir helt likt, men det vil faktisk være ganske likt. Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

1

kaldor

TwoOfCups skrev: Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

-Så med andre ord får alle som blir spådd noen lunde den samme spådommen?

1

TwoOfCups

kaldor:

Ja, i teorien. Men en spådom er ikke en forutsigelse. Den sier noe om fremtiden ut fra nåtiden. Når det forandrer seg med månedene og årene, vil også kortene forandre seg. Men pleier jo stort sett å bruke tarot til kortsiktige problemer.

Men jeg hvis man ringer 800-nummer så er kortene helt tilfeldig trukket ut. Tarot er egentlig bare inspirasjon da. Den som spår bruke like mye intuisjon som de bruker kortene. Men nå snakker jeg ikke om teletorg-svina. De har ikke peiling, men om tarot funker er jo en annen diskusjon. Det blir jo mer et trospørsmål siden kortene er ganske generelle. Men det kommer også an på typekort og ikke minst hvem som spår.

1

TwoOfCups

kaldor skrev: TwoOfCups skrev: Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

-Så med andre ord får alle som blir spådd noen lunde den samme spådommen? ---------------------------

Tror kanskje jeg misforsto spørsmålet. Nei 2 personer får 2 helt forskjellige legg. Mange av kortene omhandler det samme som feks økonomi. Og da er det ikke enten eller kort. De er litt mer utdypende. Tarot er faktisk veldig vanskelig for det er ekstremt omfattende.

1

Lilith78

Hei Thyra,jeg kjenner en del som jobber med dette profesjonelt via tlf.Har også gjort det selv,men jeg orket ikke å fortsette med det.

Når man blander kortene så er det første gangen man legger som teller.Fall ikke for fristelsen å legge mange legg på samme spørsmål.Folk som feks spår seg mye via tlf,får etterhvert bare feil tilbakemeldinger.Det er mulig å legge flere ganger dersom du føler for en utdypning av svaret man fikk,men ikke la det gå ut i viddene.Slik jeg ser det,kan hvem som helst lære seg å bruke tarot kort med hell.Jeg anser ikke meg selv som en med spesielle evner,og jeg klarte det fint.Kjøp deg en bok om emnet og noen kort du liker og sett igang.For å få en feeling på hvordan kortene virker i praksis,må man holde på en stund.Så man kan si at erfaring gjør deg flinkere med dette.En greie jeg gjorde da jeg begynte med dette for meg selv,var å legge opp kort for hver dag ca 3 mnd frem i tid(det er samme hva du velger).Skriv opp hva du får.Når den aktuelle dagen kommer og er over så kan du sette deg ned og sammenlikne.Da kan du også se om legg av slike kort i det hele tatt har noe for seg.Du må huske på at kortene har en begrenset kommunikasjonsevne.I vårt land og samfunn har vi det stort sett veldig bra,og det et få ting som kan gå galt i forhold til mange andre plasser og tider.Du vil oppdage at du kan komme til å legge virkelig dårlige kort på en periode feks,og det henspeiler selvsagt til problemer av et eller annet slag.Da er det lett å bli paranoid å tenke seg at taket faller i hodet på deg,du mister noen du er glad i e.l.Stort sett dreier det seg om noe som er kjipt,noe du ikke får igjennom eller andre ting som ofte kan ordnes.Lykke til :)

1

Laurentius

Lilith78 skreiv: Hei Thyra,jeg kjenner en del som jobber med dette profesjonelt via tlf.Har også gjort det selv,men jeg orket ikke å fortsette med det

Laurentius: Det finst jo også sider på verdsveven, slik som www.tarot.com eller http://www.astrology.com/ som tilbyr automatisert, online tarotkort lesing. Er dette noko du vil seie er like godt som den tenesta som vert gitt via teletorg eller for den saks skuld ved face-to-face konsultasjon med ei "spåkone"?

1

Lilith78

Laurentius:

Det kommer an på hvor god denne personen er. Klarsynte mennesker gjør nok en bedre jobb enn online gratis tjenester. Uansett,så synes jeg det er like greit å bruke noen slike eller kort selv...slik lærer man det å kjenne og hva kortene betyr i praksis. Dette tar lang tid.

1

OOTSP

Kjenner noen som driver med dette, til og med naboen faktisk. Men selv så har jeg ikke satt meg så godt inn i det.

Dette er noe alle kan lære seg, men det kan ta litt tid siden det er ganske mye teori.

Men her er det også viktig at motparten som skal bli spådd også konsentrerer seg litt siden det er han/henne som skal trekke kortet sitt (de fleste ganger). Så her er det vår magefølelse (indre stemme) som forteller hvilket kort vi skal ta.

Hvis man gjør dette ofte nok så kan det nok bli litt forskjellig vil jeg tro ja, hehe.... Tror kanskje ikke at det er meningen, vet ikke....

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*. The reality that you live is nothing more than an audio-visual demonstration of where your attention is

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...