Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen her som har noen erfaring med å spå (eller bli spådd) i tarotkort? Jeg har gjort meg noen tanker rundt dette...... hvis man spår den samme personen flere ganger, så vil det jo komme forskjellige kort hver gang, siden kortenes rekkefølge (i en godt blandet kortstokk) er helt tilfeldig...... Hvordan skal kortene da kunne fortelle noe som helst om en person eller fremtiden? Hvis man legger ut kortene flere ganger med forskjellig resultat, hvilken gang er det som "teller"? Og kreves det spesielle evner, eller er dette noe hvem som helst kan lære seg?

1
10 kommentarer

Laurentius

Lilith78 skreiv: Hei Thyra,jeg kjenner en del som jobber med dette profesjonelt via tlf.Har også gjort det selv,men jeg orket ikke å fortsette med det

Laurentius: Det finst jo også sider på verdsveven, slik som www.tarot.com eller http://www.astrology.com/ som tilbyr automatisert, online tarotkort lesing. Er dette noko du vil seie er like godt som den tenesta som vert gitt via teletorg eller for den saks skuld ved face-to-face konsultasjon med ei "spåkone"?

1

Lilith78

Laurentius:

Det kommer an på hvor god denne personen er. Klarsynte mennesker gjør nok en bedre jobb enn online gratis tjenester. Uansett,så synes jeg det er like greit å bruke noen slike eller kort selv...slik lærer man det å kjenne og hva kortene betyr i praksis. Dette tar lang tid.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...