Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen her som har noen erfaring med å spå (eller bli spådd) i tarotkort? Jeg har gjort meg noen tanker rundt dette...... hvis man spår den samme personen flere ganger, så vil det jo komme forskjellige kort hver gang, siden kortenes rekkefølge (i en godt blandet kortstokk) er helt tilfeldig...... Hvordan skal kortene da kunne fortelle noe som helst om en person eller fremtiden? Hvis man legger ut kortene flere ganger med forskjellig resultat, hvilken gang er det som "teller"? Og kreves det spesielle evner, eller er dette noe hvem som helst kan lære seg?

1
10 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

TwoOfCups

Ja som flere har sagt så er det det første legget som teller. Dette argumentet som trådstarter bruker brukte jeg selv som "ung". Pga det fant jeg ut at tarot var tull, men altså hvis man legger flere ganger vil ikke kortene blir helt likt, men det vil faktisk være ganske likt. Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

1

kaldor

TwoOfCups skrev: Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

-Så med andre ord får alle som blir spådd noen lunde den samme spådommen?

1

TwoOfCups

kaldor:

Ja, i teorien. Men en spådom er ikke en forutsigelse. Den sier noe om fremtiden ut fra nåtiden. Når det forandrer seg med månedene og årene, vil også kortene forandre seg. Men pleier jo stort sett å bruke tarot til kortsiktige problemer.

Men jeg hvis man ringer 800-nummer så er kortene helt tilfeldig trukket ut. Tarot er egentlig bare inspirasjon da. Den som spår bruke like mye intuisjon som de bruker kortene. Men nå snakker jeg ikke om teletorg-svina. De har ikke peiling, men om tarot funker er jo en annen diskusjon. Det blir jo mer et trospørsmål siden kortene er ganske generelle. Men det kommer også an på typekort og ikke minst hvem som spår.

1

TwoOfCups

kaldor skrev: TwoOfCups skrev: Det er 78 kort og mange av kortene betyr nesten det samme. Når man i tillegg skal se kortene i sammengheng vil budskapet være veldig sammenfallende.

-Så med andre ord får alle som blir spådd noen lunde den samme spådommen? ---------------------------

Tror kanskje jeg misforsto spørsmålet. Nei 2 personer får 2 helt forskjellige legg. Mange av kortene omhandler det samme som feks økonomi. Og da er det ikke enten eller kort. De er litt mer utdypende. Tarot er faktisk veldig vanskelig for det er ekstremt omfattende.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...