Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har du sett et gjenferd/spøkelse/energi?

Hvem her har sett noe uforklarlig som dere ikke klarer å finne noe svar på? Gjerne beskriv hvor, hvordan det så ut osv....

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*. The reality that you live is nothing more than an audio-visual demonstration of where your attention is

1
25 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

shalbala1

Jeg har sett et dødt menneske gå rundt i rommet og hyle; fyyyy faaan dere er dumme som tror på slike som meg!

haha, makan til gjeng.

1

deleted196507

Skal ikke avskrive 'spøkelser', eller ånder(spirits) som de blir kalt :)

Var en annen på forumet som postet en side om "The South Texas Ghost Hunter Alliance" - Vil anbefale alle (skeptikere og de som tror) å ta en titt:

http://www.gercsa.com/STGHA/Main1.html

1

Leprechan

a

1

HELTENher

Jeg har sett et!

Meg og noen karater hadde vært og badet i en svømme ha, når vi gikk hjem gikk vi forbi en Herregård, når vi kikket op i en av vinuene lyste det orange og det så ut som et ansikt. dette høres ganske rart ut men er sant.

Mvh Helten

1

HELTENher

Jeg har sett et!

Meg og noen karater hadde vært og badet i en svømme ha, når vi gikk hjem gikk vi forbi en Herregård, når vi kikket op i en av vinuene lyste det orange og det så ut som et ansikt. dette høres ganske rart ut men er sant.

Mvh Helten

1

Tugboat

Jeg jobbet på en kirkegård for noen år siden . Klippet gress og hjalp kirketjeneren med å grave o.l . Plutselig en dag da jeg kikket opp mot et av vinduene på tårnet , så jeg et ansikt som så ned på meg . Først trudde jeg det var kirketjeneren , men han kom gående rett rundt hjørnet av tårnet bare sekunder etter at jeg så ansiktet . Jeg spurte han om hvem som var inne i kirka , men han sa at den var låst , så det kunne ikke ha vært noen inne i kirka . Jeg påsto hardnakket at jeg hadde sett noen der inne . Da ble kirketjeneren litt rar , og sa . Du dette snakker vi ikke noe mere om . Noen år senere fikk jeg vite at den kirketjeneren hadde sluttet i jobben pga . en del uforklarelige hendelser ......................

1

Astralico

Angående kirkegårder, de som ikke er kremert eller har hull i kraniet, har en tendens utfra en vag påstand om å ja, ikke blitt avløst. Kun hvis man ikke innser hvis man ikke er død. Så lurer jeg på, barn har et lite hull i toppen av kraniet/hodet når de blir født. Hva med mennesker langt tilbake i tid. Er det noe som alltid har grodd igjen? anyways, vage hypoteser, men ikke fanden om jeg skal henge igjen som et utarma spøke, hvis tiden skulle vise seg omme.

1

Olding

Astralico skrev: Angående kirkegårder, de som ikke er kremert eller har hull i kraniet, har en tendens utfra en vag påstand om å ja, ikke blitt avløst. ------------- Faktisk var det ikke uvanlig å bore hull i hodeskallen. Kalles vel "trepanering" om jeg ikke husker feil. Det er funnet en over 2000 år gammel egyptisk hodeskalle med 3 hull i hvor visstnok var tydelig at personen hadde levd i flere år etter inngrepet.

Ellers tillater jeg meg å stille meg sterkt tvilende til slike koblinger mellom det fysiske og det sprituelle. Som om sjelen skulle renne ut gjennom et hull på toppen. Ser du på en hodeskalle ser du også plenty med naturlige hull.

1

milfern

Tugboat skrev: Jeg jobbet på en kirkegård for noen år siden . Klippet gress og hjalp kirketjeneren med å grave o.l . Plutselig en dag da jeg kikket opp mot et av vinduene på tårnet , så jeg et ansikt som så ned på meg . Først trudde jeg det var kirketjeneren , men han kom gående rett rundt hjørnet av tårnet bare sekunder etter at jeg så ansiktet . Jeg spurte han om hvem som var inne i kirka , men han sa at den var låst , så det kunne ikke ha vært noen inne i kirka . Jeg påsto hardnakket at jeg hadde sett noen der inne . Da ble kirketjeneren litt rar , og sa . Du dette snakker vi ikke noe mere om . Noen år senere fikk jeg vite at den kirketjeneren hadde sluttet i jobben pga . en del uforklarelige hendelser ...................... ------

Kjend spøkelse historie ^^

1

XtraGal3

I natt drømte jeg en koselig spøkelse jente som fulgte etter meg overalt jeg savnet henne når jeg våkna

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...