Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har du sett et gjenferd/spøkelse/energi?

Hvem her har sett noe uforklarlig som dere ikke klarer å finne noe svar på? Gjerne beskriv hvor, hvordan det så ut osv....

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*. The reality that you live is nothing more than an audio-visual demonstration of where your attention is

1
25 kommentarer

Olding

Astralico skrev: Angående kirkegårder, de som ikke er kremert eller har hull i kraniet, har en tendens utfra en vag påstand om å ja, ikke blitt avløst. ------------- Faktisk var det ikke uvanlig å bore hull i hodeskallen. Kalles vel "trepanering" om jeg ikke husker feil. Det er funnet en over 2000 år gammel egyptisk hodeskalle med 3 hull i hvor visstnok var tydelig at personen hadde levd i flere år etter inngrepet.

Ellers tillater jeg meg å stille meg sterkt tvilende til slike koblinger mellom det fysiske og det sprituelle. Som om sjelen skulle renne ut gjennom et hull på toppen. Ser du på en hodeskalle ser du også plenty med naturlige hull.

1

Koffer

Vel.

Før brukte jeg å gå/jogge en lang tur om kvelden for å holde meg i form. Turen gikk gjennom skogen, som ikkje alltid var like hyggelig. Men det var ikkje der eg fikk problemer.

Nede ved en gammel gaard, som det ligger 3 hus med folk fra før av, fikk eg se en mann med en slags hette over seg. Han sto og så på meg mens han banket i veggen. Eg fortsatte å gå og svinge av på en sievei opp til meg, da mannen kom løpene mot meg fra gården med en stokk som han kastet mot meg mens han skrek. Det var en elv over til han, så jeg følte meg litt tryggare med det. Jeg la beina på sprang og har ikkje sett han igjen siden. I dag har det flyttet inn folk på gaarden, men eg vet ikkje svare på ka det var en dag i dag..eller kem denne mannen var.

1 år før hadde eg funnet ein gjenstand fra Vikingtiden ca 800 meter unna gaarden, kan det ha hatt en sammenhengen?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...