Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så en dokumentar på Discovery i går kveld, der det blandt annet kom fram at det fortsatt er mange mennesker i verden som tror på vampyrer. I små landsbyer i Draculas hjemland Romania, men også i store byer i USA (eller var det England?) En biskop i en eller annen sær kirke trodde fullt og fast på at han drepte en vampyr på 70-tallet. Vi fikk se intervju med han, samt opptak fra 70-tallet der han fortalte om vampyren som herjet. Vi fikk også se intervju med en kvinne som det ble påstått ble bitt av vampyren på den tiden, vi fikk se bilder av merkene på halsen hennes. Hennes daværende kjæreste utførte sammen med nevnte biskop en seremoni, og etter det ble hun ikke plaget av vampyren mer. Kjæresten ble også intervjuet i programmet. Biskopen hadde en koffert med vievann, krusifiks, hammer og trepåle til å bekjempe vampyrer med. Det virket som om dette var ramme alvor for han...... Er han en god skuespiller og bløffmaker, tror han selv på det, eller kan han ha rett? Hva mener dere?

1
18 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Wizzard

Såg samme dokumentar. Er det ikke ikveld neste episode(om varulver) kommer? Er det 22?

Men reagerte mere på de som grov opp det liket da og maltrakterte det? Såg du om det? Skjedde for 1 år siden eller noe.

T.K

1

Thyra

Ja, det er i kveld det ja....... det hadde jeg helt glemt. Takk for påminnelsen! Så om det liket som ble gravd opp, ja.......... overtro kan få folk til å gjøre mye rart.....

1

Thyra

Nå begynner det.......

1

Thyra

Det var visst om demoner i kveld.......

1

KnotPong

Vampyrer og spøkelser er egentlig bare en feil i Matrix...!

----> En uorginal signatur. <----

1

mrmasun

KnotPong skrev: Vampyrer og spøkelser er egentlig bare en feil i Matrix...! ---------------------------------------------- Ja, når De endrer noe.. det burde alle få med seg. Det samme med kvinnelige orgasmer, Merovingian er den eneste som klarer å "produsere" disse.

1

Uglami

når new age folk snakker om vampyrer så mener de ikke sånne vampyrer som du forestiller deg, de som du har sett i eventyr og fantasy spill. de mener at for eksempel psykopater er vampyrer.

1

Thyra

Mulig at alle vampyrer er psykopater, men alle psykopater er ikke vampyrer.....

1

VikingGott

Jeg sier som jeg har sagt til mange andre:

Det beste djevelen gjorde var å lure verden til å tro han ikke eksiterer. Kan dette gjelde med slike vesener som vampyer o.gl.

1

awood

Thyra skrev: Hva mener dere?

Morsomt eventyr.....

1

Thyra

Det var facinerende å se hvor alvorlig en tilsynelatende opplyst person i vår tid tok dette..... for han var det ramme alvor, ikke morsomt....

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...