Nye VGD er lansert! Mer informasjon

haha,jaja ingen er lik...

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

fiskene

Kent100 skrev: De som er medlem av denne "New age",,,, Se og skaff dere et liv,,, hvorfor er dere medlem av denne tull klanen??? --------------------------------------------------- hei du kent100..hva vet du egentlig om new age? og hvorfor mener du egentlig at det er tull? dessuten kan du ikke bare komme inn her å si at vi skal "se å skaffe oss et liv" herregud, det er det teiteste jeg har lest i hele dag!

1

Sjakala

Kent100.... det er ikke bare det teiteste jeg har hørt idag, men det teiteste jeg noensinne har hørt... Dette er jo bevist!!! Det ER mer mellom himmel og jord enn vi forstår, sann du mine ord... Hvem er du til å bestemme hva som er teit.. nei, du er nok bare en skrulling som kun ser din egen nesetipp....

1

Nysjerrig

Hva slags liv har du?. Hva interesserer deg? Piker, vin, sang og fotball? De ingene interesserer meg og, men det behøver ikke å bety at det er meningen med livet. Tror du det?

1

Kent100

Hvorfor lager de ikke et eget "rom" for Ku klux klan... det er jo akkurat det samme...

1

Alfa156

Det er det ikke

1

LarsØ

Les litt om dem og du finner ut at dette er foskjellig som f. Gjør leksa før du begynner å komme med uttalelser som du ikke har det minste peiling på.

**^^Vi er barn av stjernene,på en frodig jord^^**

1

Lodott

Kent100 skrev: Hvorfor lager de ikke et eget "rom" for Ku klux klan... det er jo akkurat det samme... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ja jøss... gærne rasister og fredelige folk som leter etter sannheten er jo akkurat det samme... LOL =D

1

Sven78

Kent100:

Det er mye du ikke er klar over, gitt.

1

Lodott

høhø... og det kom fra en fjortiss som har postet 54 innlegg bare i dag... kanskje det er du som trenger et liv lille venn? =)

1

Uglami

hvorfor mener du at new agere er tullinger?? er ikke newager sjøl, men syns det virker ganske artig egentli. det der er det mest meningsløse og mest ubegrønne innlegget jeg har lest.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...