Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei alle åndelige kolleger

Endelig et ryddig og positivt forum. men jeg legger merke til at mørke og urene krefter spiller også en rolle på dette forumet. Og dette skal vi begynne å luke ut sakte men sikkert, lyset skal seire. når jeg ser på enkelte navn her på forumet så gjør det vondt i krone-chackra, og det er det som er problemet.

Jeg har kommet tilbake... -CS .

I mørket lyser stjernene, og stjernene er vårt lys inn i mørket. -Alchem Zlitcharia

1
5 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lilith78

Mørke og urene krefter? Fra hvor? Ryddig forum....er det ekvivalent med et forum uten kritiske røster eller hvordan ser du på det?

1

Astralico

folk blir galne når de misforstår metafysikk og erstatter det med eventeryfantasyk. Det er tøft å fjerne de siste dråper av galskap fanati og naivitet for å integrere mer og mer av underbevisstheten med dagsbevisstheten. istedenfor sementlokk mellom disse.

1

Maverick42

Hei på deg. Endelig har frelseren kommet :) For du er kommet for å frelse VGD håper jeg...

1

XtraGal3

ikke glem Ufo forumet og :) det er fint at det er possitive krefter i sving

▒▒▣▒▒▣▒▒▣▒Х TЯ∆G∆L∆CTIC▒▣▒▒▣▒▒▒▣ ☆☆☆Starchilds under solen skinner som stjernene☆☆☆ Stjernelys omgir Jorden med Frihet, Fred og Overflod Lyskipet reiser på L♡ve-Bridge to the Stars Vi er Lysår borte men hjemme for vi er alt i alle Velkommen til SpaceParty 2012 ▣Sirius-Pleiades-Arcturus-Vega▣

1

Veracity

Welcome! Ja, her går det av og til hett for seg. På med rustningen og frem med lyssablene så fighter vi oss vei gjennom mørket!

"Å tro er å akseptere sjelens bekreftelser Å ikke tro er å fornekte dem" -Ralph Waldo Emerson

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...