Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Healer dømt til fem måneders fengsel

------------------------------------- "En 37 år gammel mann fra Lillestrøm som utga seg for å være healer, er dømt til fem måneders fengsel etter at han holdt på å ta livet av en kvinne med kaliumtabletter.

Dommen falt i Nedre Romerike tingrett onsdag, melder NRK. Kvinnen oppsøkte mannen fordi hun hadde vondt i en arm.

37-åringen ga henne så mange kaliumtabletter at hun ble forgiftet og fikk hjertestans. Hun fikk øyeblikkelig hjelp, men er blitt varig arbeidsufør."

Hentet fra: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=269697

-------------------------------------

Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

Som jeg har sagt tidligere, i beste fall er slikt ufarlig. Men det er ikke nødvendigvis tilfellet, slik vi ser her. Sånn kan det tydeligvis gå når inkompetente mennesker får utfolde seg fritt.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lilith78

Ja,jeg har hvertfall aldri hørt at healere bruker annet enn energi,krystaller,stener etc...aldri noe som pasientene skal putte i seg.

1

Haugen

sistemann skrev: Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

Haugen skrev: Du skal ikke snakke så høyt, for du kan verken bevise eller motbevise at det er noen der ut som kan "heale" deg.

Det kan heller ikke jeg, men jeg råder deg faktisk til å ta deg en tur til en healer og be ham/henne om å fortelle hvem du er, hva du tror på, hva du gjør og om hemmeligheter. Du kan få deg et aldri så lite sjokk.

Selv om denne personen sier noe om deg som du trodde ingen visste, så betyr ikke det at han/hun kan "heale" deg.

Det jeg vil fram til er at det finnes personer som har gått ut og fortalt at de har blitt friske ved å besøke en healer. Mener derfor at du ikke skal snakke så høyt om at dette er tull og vas. Du skal selvfølgelig få ha egne meninger og dele det med oss. Jeg pynter bare litt.

Jeg har mange meninger om dette, men jeg tror ikke på en healer før jeg får det bevist. Nettopp det akter jeg å gjøre. Nemlig å besøke en healer.

1

Uglami

jeg trodde healing bare foregikk ved bruk av energi, denne mannen kan vel ikke være en ekte healer?

1

XtraGal3

det var vel kvinnens ansvar også og tenke logisk og ikke ta alle tablettene ville jeg tro

1

sistemann

XtraGal3 skrev: det var vel kvinnens ansvar også og tenke logisk og ikke ta alle tablettene ville jeg tro."

Å besøke en healer er selvfølgelig idioti, men ansvaret ligger fullt og helt på "behandleren" når han forgifter pasienten sin.

1

XtraGal3

Det var likevel kvinnens ansvar og ikke ta masse tabeletter mer enn hun skulle noe som jeg tror skjedde her. Uansett det var sikkert ikke en ordnlig healer eller?

1

Bombaluria

sistemann skrev: Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

*Jeg har iallefall aldri hørt at healer skal være noen beskyttet tittel. Alle og enhver kan kalle seg healer. Det er kanskje mange som ikke vet det og tror at disse kvakksalverne faktisk har kunnskap om menneskekroppen. Med blant annet denne saken i minne bør vel folk tenke seg om to ganger før de følger råd fra slike selvoppnevnte "leger".

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...