Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Healer dømt til fem måneders fengsel

------------------------------------- "En 37 år gammel mann fra Lillestrøm som utga seg for å være healer, er dømt til fem måneders fengsel etter at han holdt på å ta livet av en kvinne med kaliumtabletter.

Dommen falt i Nedre Romerike tingrett onsdag, melder NRK. Kvinnen oppsøkte mannen fordi hun hadde vondt i en arm.

37-åringen ga henne så mange kaliumtabletter at hun ble forgiftet og fikk hjertestans. Hun fikk øyeblikkelig hjelp, men er blitt varig arbeidsufør."

Hentet fra: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=269697

-------------------------------------

Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

Som jeg har sagt tidligere, i beste fall er slikt ufarlig. Men det er ikke nødvendigvis tilfellet, slik vi ser her. Sånn kan det tydeligvis gå når inkompetente mennesker får utfolde seg fritt.

1
7 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Bombaluria

sistemann skrev: Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

*Jeg har iallefall aldri hørt at healer skal være noen beskyttet tittel. Alle og enhver kan kalle seg healer. Det er kanskje mange som ikke vet det og tror at disse kvakksalverne faktisk har kunnskap om menneskekroppen. Med blant annet denne saken i minne bør vel folk tenke seg om to ganger før de følger råd fra slike selvoppnevnte "leger".

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...