Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Healer dømt til fem måneders fengsel

------------------------------------- "En 37 år gammel mann fra Lillestrøm som utga seg for å være healer, er dømt til fem måneders fengsel etter at han holdt på å ta livet av en kvinne med kaliumtabletter.

Dommen falt i Nedre Romerike tingrett onsdag, melder NRK. Kvinnen oppsøkte mannen fordi hun hadde vondt i en arm.

37-åringen ga henne så mange kaliumtabletter at hun ble forgiftet og fikk hjertestans. Hun fikk øyeblikkelig hjelp, men er blitt varig arbeidsufør."

Hentet fra: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=269697

-------------------------------------

Så kan en undres over hvordan man utgir seg for å være healer. Er det ikke slik at absolutt alle kan velge å praktisere denne formen for kvakksalveri, dersom man ønsker?

Som jeg har sagt tidligere, i beste fall er slikt ufarlig. Men det er ikke nødvendigvis tilfellet, slik vi ser her. Sånn kan det tydeligvis gå når inkompetente mennesker får utfolde seg fritt.

1
7 kommentarer

sistemann

XtraGal3 skrev: det var vel kvinnens ansvar også og tenke logisk og ikke ta alle tablettene ville jeg tro."

Å besøke en healer er selvfølgelig idioti, men ansvaret ligger fullt og helt på "behandleren" når han forgifter pasienten sin.

1

XtraGal3

Det var likevel kvinnens ansvar og ikke ta masse tabeletter mer enn hun skulle noe som jeg tror skjedde her. Uansett det var sikkert ikke en ordnlig healer eller?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...