Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Overleve uten å ta til seg næring

Da jeg var på forelesning om lørdagen,fikk jeg vite at det er et fåtall mennesker(min lærer kjenner 1) som lever uten å ta til seg næring.Disse har brutt ned "illusjonen" om at vi må spise for å leve.Denne damen som han da kjenner skal visstnok ha levdi i 8 år nå uten hverken å spise eller drikke! Årsaken til at det går er at kroppen vår tar opp næring på andre måter enn vi er klar over,blandt annet gjennom luften vi puster.Jeg gir årslønna mi for en person som kan påvise det,for dette tror jeg virkelig ikke noe på! Burde jo være en enkel sak å dokumentere dette om man bare plasserer damen sammen med en bøling forskere.

1
41 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

XtraGal3

det er ikke mulig fysisk sett siden den fysiske kroppen er bydt opp slik at den hvertfall trenger vann med annet at et veldig fåtall personer har et system som gjør at de ikke trenger spise eller drikke.

jeg liker selv og spise og drikke men noe jeg aldri har drukket i mitt liv er vann (smaker ingenting ) men drikker andre ting som appelsinjuice

1

ZeroHour

Hvordan takler personer som ikke tiltar seg næring at kroppen hele tiden slites? Hvor kommer nye hudceller fra når de gamle slites vekk? Hvor kommer håret på kroppen deres fra når det vokser? Hvordan genererer disse menneskene kroppsvarme?

------------------~^~v^~^v~{ Z e r o H o u r }~v^~^v~^~------------------

1

Maverick42

ZeroHour skrev: Hvordan takler personer som ikke tiltar seg næring at kroppen hele tiden slites? Hvor kommer nye hudceller fra når de gamle slites vekk? Hvor kommer håret på kroppen deres fra når det vokser? Hvordan genererer disse menneskene kroppsvarme?

Jeg vet ikke akkurat hva som skjer, men kroppen er tydligvis i stand til å oppta energi direkte fra solen og jorden.

Dr. Navneet Shah M. D., en av legene som observerte Hira Ratan Manek, prøver seg her på en forklaring: http://www.vivendodaluz.com/EN/amboflight/hira\_ratan\_manek\_report.html

Om du virkelig er interessert i å utforske denne muligheten på selvstendig vitenskapelig vis kan du jo stille deg barbeint på bakken ca 45 min før solnedgang og meditere (dvs puste rolig og bevisst) mens du ser direkte på solen. Etter noen dager eller uker skal du kunne merke at det skjer noe.

1

ulyanov

Hørte om en jærbonde en gang. Han prøvde å venne hesten sin av med å spise. Han hadde nok greid det også om ikke hesten hadde dødd...

1

windfish

At det går an å overleve i 8 år uten å ta til seg verken vått eller tørt, tviler jeg sterkt på. Likevel gikk det et program på Discovery for en stund siden, som handlet om munker som åt NESTEN ingenting. Målet deres var å bli levende mumier, og de ble gradvis vent til å spise nesten ingenting (over flere år). De ga en oversikt over en munks dagsrasjon, og jeg begriper ikke at det gikk an å overleve på så lite. Men som sagt: Det er lenge siden jeg så programmet, men på nettsidene deres er det sikkert noe info å hente.

1

RhilOphY

Tenk hvis det er noen av disse UFO tullingene her inne som er så lettlurte som de er, forsøker dette?

Det blir nok ett slikt scenario

uke 1 Smertene er Uutholdige den vanlige dosen av karbohydrat mangler,men man kjemper seg iherdig imellom det hele. klarer det ved intense skriverier og lesing i sc-ifi bøker.

uke 2 Endelig forsvinner kvisene, og ræva begynner og komme i shape (sluttet med potetgull for første gang i sitt liv)

uke 3 Man begynner og gå ut og se på fuglene og innser at de er nok de eneste som kan være uidentifiserte inntil man gidder og åpne ei fuglebok.

uke 4 igjen så starter hallusinasjonene og man får kraftige tilbakefall og starter og skrive intergalaktiske nyheter igjen.

uke 5 så bryter man totalt isammen, må til lege og får greie på at man har så mye slaggstoffer i tarmen at alt var bortkastet.

uke 6 så er alt tilbake til normalen kvisene er gode og modne og ræva passer igjen fint i kontorstolen, men nå er man blitt langtidssykemeldt fordi man mest sannsynligvis var deprimert, så man tok derfor ikke til seg næring.

hm? hva er galt med meg egentlig?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...