Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Overleve uten å ta til seg næring

Da jeg var på forelesning om lørdagen,fikk jeg vite at det er et fåtall mennesker(min lærer kjenner 1) som lever uten å ta til seg næring.Disse har brutt ned "illusjonen" om at vi må spise for å leve.Denne damen som han da kjenner skal visstnok ha levdi i 8 år nå uten hverken å spise eller drikke! Årsaken til at det går er at kroppen vår tar opp næring på andre måter enn vi er klar over,blandt annet gjennom luften vi puster.Jeg gir årslønna mi for en person som kan påvise det,for dette tror jeg virkelig ikke noe på! Burde jo være en enkel sak å dokumentere dette om man bare plasserer damen sammen med en bøling forskere.

1
41 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

RhilOphY

Tenk hvis det er noen av disse UFO tullingene her inne som er så lettlurte som de er, forsøker dette?

Det blir nok ett slikt scenario

uke 1 Smertene er Uutholdige den vanlige dosen av karbohydrat mangler,men man kjemper seg iherdig imellom det hele. klarer det ved intense skriverier og lesing i sc-ifi bøker.

uke 2 Endelig forsvinner kvisene, og ræva begynner og komme i shape (sluttet med potetgull for første gang i sitt liv)

uke 3 Man begynner og gå ut og se på fuglene og innser at de er nok de eneste som kan være uidentifiserte inntil man gidder og åpne ei fuglebok.

uke 4 igjen så starter hallusinasjonene og man får kraftige tilbakefall og starter og skrive intergalaktiske nyheter igjen.

uke 5 så bryter man totalt isammen, må til lege og får greie på at man har så mye slaggstoffer i tarmen at alt var bortkastet.

uke 6 så er alt tilbake til normalen kvisene er gode og modne og ræva passer igjen fint i kontorstolen, men nå er man blitt langtidssykemeldt fordi man mest sannsynligvis var deprimert, så man tok derfor ikke til seg næring.

hm? hva er galt med meg egentlig?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...