Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Overleve uten å ta til seg næring

Da jeg var på forelesning om lørdagen,fikk jeg vite at det er et fåtall mennesker(min lærer kjenner 1) som lever uten å ta til seg næring.Disse har brutt ned "illusjonen" om at vi må spise for å leve.Denne damen som han da kjenner skal visstnok ha levdi i 8 år nå uten hverken å spise eller drikke! Årsaken til at det går er at kroppen vår tar opp næring på andre måter enn vi er klar over,blandt annet gjennom luften vi puster.Jeg gir årslønna mi for en person som kan påvise det,for dette tror jeg virkelig ikke noe på! Burde jo være en enkel sak å dokumentere dette om man bare plasserer damen sammen med en bøling forskere.

1
41 kommentarer

Maverick42

ZeroHour skrev: Hvordan takler personer som ikke tiltar seg næring at kroppen hele tiden slites? Hvor kommer nye hudceller fra når de gamle slites vekk? Hvor kommer håret på kroppen deres fra når det vokser? Hvordan genererer disse menneskene kroppsvarme?

Jeg vet ikke akkurat hva som skjer, men kroppen er tydligvis i stand til å oppta energi direkte fra solen og jorden.

Dr. Navneet Shah M. D., en av legene som observerte Hira Ratan Manek, prøver seg her på en forklaring: http://www.vivendodaluz.com/EN/amboflight/hira\_ratan\_manek\_report.html

Om du virkelig er interessert i å utforske denne muligheten på selvstendig vitenskapelig vis kan du jo stille deg barbeint på bakken ca 45 min før solnedgang og meditere (dvs puste rolig og bevisst) mens du ser direkte på solen. Etter noen dager eller uker skal du kunne merke at det skjer noe.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...