Nye VGD er lansert! Mer informasjon

salvia divinorum

er det noen her som har prøvd dette? vet dere om det er lov å innføre hit? tenker på å bestille fra nettet se..

1
12 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Astralico

hvis noe er ulovlig i Norge så holder du kjeft om det, vi forbrukere har for lite frihet som det er. Ikke stol på at toppen er fullt bevisste og belyste mennesker, som vet alltid hva som er best for deg uten å kjenne deg. Det er en kjensgjerning at man vet best selv hva som er best for en, med visse forbehold.

Jeg skal nevne at naturlig framstillte b-vitaminer som overstiger en viss mengde milligram er ulovlig å kjøpe fra utlandet via nettbestilling. Viteplex og et par andre produsenter selger sine 2 mg b-kompleks vitaminer, mesteparten ligger rundt dette som er dagsbevohet, etter en gammel måling, med tanke på å ikke få mangel sykdommer. men er man alkoholiker så kan man få resept eller ikke, usikker. kjøpe benexol med 250 mg b6 og 500mcg b12. kansje disse er syntetiske.

I butikken får man kjøpt toppen 10 mcg b12. det blir mer og mer komplisert. noen har lever skader,depresjoner, fortid med stoff, etc. noen reparer seg selv, selv-realisering-helse-new-age- etc,etc. noen vill ikke stole på en halv uviten fast lege skal ha monopol på ens egen helse. Greit å styre selv, finne ut hva slags vitaminer etc. er best på kvalitet, naturlighet, pris. b12 finnes i 3 molekyl bindinger som det heter. en av dem er best for opptak i leveren, de andre 2 har mye mindre funksjon.

Veldig kjekt hvis jeg kan kjøpe og finne ut av dette på egenhånd, hvis dette muligens kan hjelpe meg mot et lite problem, det er kjekt og lærerikt underveis. jeg føler meg som en løve ikke som en sau som har frihet til å velge egen helse. ha min egen individualitet som ikke blir begrenset av uvitent byråkrati.

b-vitaminer er vannløselige og ikke skadelige. med drikkekulturen vi har i norge er det gunstig med kraftige b12 tabletter på markedet, noe norge ikke tilbyr, men utlandet gjør, men norge nekter innføring av, pga ny lov-som jeg stiller meg svært mistenksom til og lar dette falle på uvitent byråkrati.

sånn er det med ukjente urter og naturpreparater osv. det finnes tusenvis, det er lettere å stenge av for dem alle en å gjøre grunding utforsking på enkelte. som kan ta årevis, og være informasjon som ikke blir fasit men tilført ny viten til dag etter dag. men her stopper det jo, med slik politisk lov-holdning.

Det finnes mange preparater fra naturlig grunn, et mennekse som er bevisst med ren kropp har stor sjangs for å være mer sensitiv enn en som ligger på en plass midt på treet av gjennomsnittet. pga, den personen har gått inn for å være sånn, en av fruktene er at denne personen kan benytte seg av disse preparatene med innsikt og kunnskap, bruken av slike. man kan kjøpe kraftig gift i gata når som helst, sånne mennesker er ikke interessert i slik dyr gift. men toppen har lett av å greie alt under en kam hvor et jordbær milligram og 2 extra kan fint bli forvekslet mer cyanid-penslet heroin skadeomfang.

1

Maverick42

enteogener får deg i kontakt med det guddommelige, eller Gud... hvem nå det er... :-) ikke hver gang da

1

ZeroHour

Maverick42 skrev: "...bla bla bla..."

Yeah!

------------------~^~v^~^v~{ Z e r o H o u r }~v^~^v~^~------------------

1

Maverick42

Drugs are bad, m'kay?

1

ZeroHour

"And kids... stay away from drugs!" Hørt det før? Det er noe i det... Your mind is all you got; why not just leave it alone? Hvis du absolutt må kødde med hjernen din, hvorfor ikke bare trøkke en strikkepinne hard inn i øret... That'll feel different!

------------------~^~v^~^v~{ Z e r o H o u r }~v^~^v~^~------------------

1

Zico73

Det går under "hallusinogener" eller et bedre ord er enteogener(plantemedisin/sjamanplante):

http://home.no.net/nesebord/stoff.htm

1

Zico73

http://home.no.net/nesebord/stoff11.htm

Jeg vil dog advare, i likhet med de fleste jeg kjenner som har prøvd det, at man har med seg en "barnevakt", for forvirring og redsel er ikke helt uvanlige bieffekter. I min første tripp (som jeg gjorde alene) kjempet jeg febrisk mot trangen til å reise meg opp å "riste av meg effekten", som er nøyaktig det som det advares mot. Heldigvis beholdt jeg fatningen og husket varskuene som var gitt. Det er masse info om dette på nettet, og jeg anbefaler å studere dem nøye!

I og med at rusen er såpass "seriøs" har den lite eller ingen misbrukspotensiale sålangt jeg kan skjønne, så forhåpentligvis forblir denne utrolige planten lovlig. Som meditativt / hypnotisk / filosofisk verktøy er den enestående, med de som er på jakt etter noe "gøy" bør se seg om etter noe annet. --------------

Dvs de som har erfaring med bevissthetsendrede tilstander som trommereiser,hypnose,meditasjon o.l. vil klare det greit, men helst sammen med andre dyktige. Og det skal bare brukes til noe spirituelt. Ang sin egen utvikling. Og ikke noe sånn nysgjerrighetsgreier eller ego-tripp.

1

parkers

vil det glede deg hvis jeg sier at grunnen til jeg lurer på om dette var lov å innføre er fordi jeg er ute etter å utvikle meg spirituelt og å bli kjent med mitt indre? fordi det er den eneste grunnen, ikke fordi jeg vil ha en egotripp som du sier. og jeg har studert dette lenge og nøye nå, så jeg er helt kjent med virkningene og hvordan de skal takles. har tenkt til å ha en sitter med meg, som skal passe på.

NO ONE HERE GETS OUT ALIVE - JIM MORRISON -

1

Asmodean

Gudenes salve eller noe sånt?

I see the fnords!

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...