Nye VGD er lansert! Mer informasjon

salvia divinorum

er det noen her som har prøvd dette? vet dere om det er lov å innføre hit? tenker på å bestille fra nettet se..

1
12 kommentarer

parkers

vil det glede deg hvis jeg sier at grunnen til jeg lurer på om dette var lov å innføre er fordi jeg er ute etter å utvikle meg spirituelt og å bli kjent med mitt indre? fordi det er den eneste grunnen, ikke fordi jeg vil ha en egotripp som du sier. og jeg har studert dette lenge og nøye nå, så jeg er helt kjent med virkningene og hvordan de skal takles. har tenkt til å ha en sitter med meg, som skal passe på.

NO ONE HERE GETS OUT ALIVE - JIM MORRISON -

1

Zico73

parkers skrev: vil det glede deg hvis jeg sier at grunnen til jeg lurer på om dette var lov å innføre er fordi jeg er ute etter å utvikle meg spirituelt og å bli kjent med mitt indre? fordi det er den eneste grunnen, ikke fordi jeg vil ha en egotripp som du sier. og jeg har studert dette lenge og nøye nå, så jeg er helt kjent med virkningene og hvordan de skal takles. har tenkt til å ha en sitter med meg, som skal passe på."

Ja, men den som passer på burde være en som har erfaringer rundt dette. Og du burde ha mer erfaringer via vanlig meditasjon eller trommereiser først. Det er mitt råd til deg. Og det er bare råd,fordi jeg respekter ditt valg - og jeg velger ikke for deg hva du gjør.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...