Nye VGD er lansert! Mer informasjon

salvia divinorum

er det noen her som har prøvd dette? vet dere om det er lov å innføre hit? tenker på å bestille fra nettet se..

1
12 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Astralico

hvis noe er ulovlig i Norge så holder du kjeft om det, vi forbrukere har for lite frihet som det er. Ikke stol på at toppen er fullt bevisste og belyste mennesker, som vet alltid hva som er best for deg uten å kjenne deg. Det er en kjensgjerning at man vet best selv hva som er best for en, med visse forbehold.

Jeg skal nevne at naturlig framstillte b-vitaminer som overstiger en viss mengde milligram er ulovlig å kjøpe fra utlandet via nettbestilling. Viteplex og et par andre produsenter selger sine 2 mg b-kompleks vitaminer, mesteparten ligger rundt dette som er dagsbevohet, etter en gammel måling, med tanke på å ikke få mangel sykdommer. men er man alkoholiker så kan man få resept eller ikke, usikker. kjøpe benexol med 250 mg b6 og 500mcg b12. kansje disse er syntetiske.

I butikken får man kjøpt toppen 10 mcg b12. det blir mer og mer komplisert. noen har lever skader,depresjoner, fortid med stoff, etc. noen reparer seg selv, selv-realisering-helse-new-age- etc,etc. noen vill ikke stole på en halv uviten fast lege skal ha monopol på ens egen helse. Greit å styre selv, finne ut hva slags vitaminer etc. er best på kvalitet, naturlighet, pris. b12 finnes i 3 molekyl bindinger som det heter. en av dem er best for opptak i leveren, de andre 2 har mye mindre funksjon.

Veldig kjekt hvis jeg kan kjøpe og finne ut av dette på egenhånd, hvis dette muligens kan hjelpe meg mot et lite problem, det er kjekt og lærerikt underveis. jeg føler meg som en løve ikke som en sau som har frihet til å velge egen helse. ha min egen individualitet som ikke blir begrenset av uvitent byråkrati.

b-vitaminer er vannløselige og ikke skadelige. med drikkekulturen vi har i norge er det gunstig med kraftige b12 tabletter på markedet, noe norge ikke tilbyr, men utlandet gjør, men norge nekter innføring av, pga ny lov-som jeg stiller meg svært mistenksom til og lar dette falle på uvitent byråkrati.

sånn er det med ukjente urter og naturpreparater osv. det finnes tusenvis, det er lettere å stenge av for dem alle en å gjøre grunding utforsking på enkelte. som kan ta årevis, og være informasjon som ikke blir fasit men tilført ny viten til dag etter dag. men her stopper det jo, med slik politisk lov-holdning.

Det finnes mange preparater fra naturlig grunn, et mennekse som er bevisst med ren kropp har stor sjangs for å være mer sensitiv enn en som ligger på en plass midt på treet av gjennomsnittet. pga, den personen har gått inn for å være sånn, en av fruktene er at denne personen kan benytte seg av disse preparatene med innsikt og kunnskap, bruken av slike. man kan kjøpe kraftig gift i gata når som helst, sånne mennesker er ikke interessert i slik dyr gift. men toppen har lett av å greie alt under en kam hvor et jordbær milligram og 2 extra kan fint bli forvekslet mer cyanid-penslet heroin skadeomfang.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...