Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Festlige intetsigende New-Age-fraser

Her er en liten liste med festlige intetsigende New-Age-fraser:

Peace & Love Peace, love & eternal light Peace, abundance, freedom Nesara Now Truth cannot be denied Love & Light We are all one

Kommer ikke på flere i forbifarten, noen som kommer på flere...?

Halleluja !

/EdvMeyer

1
26 kommentarer

lukrets

>TwoOfCups skrev: >Alt er jo energi da.

alt er ikke energi. ulempen med mye New Age-bruk er at de har et helt ukritisk forhold til ordet energi og bruker det i all slags sammenhenger og finner opp helt nye typer energi uten egentlig å gi en klar definisjjon eller forklaring på hva det er.

lucretius

1

VareWoolf

lukrets skrev: alt er ikke energi. ulempen med mye New Age-bruk er at de har et helt ukritisk forhold til ordet energi og bruker det i all slags sammenhenger og finner opp helt nye typer energi uten egentlig å gi en klar definisjjon eller forklaring på hva det er. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enig, har lest en del inne på forumet her, og de skriver at alt er nøytral energi, men det KAN være negativ energi, og det KAN være positiv energi! Tror denne energibruken deres er et begrep som hastig blir brukt til å forklare eget humør i den gitte situasjonen! De går inn på en internettside; "jeg føler mye ok energi her"..hehe..hvis de hadde gått inn på en side som beskriver det de tror på som noe humbug ville de følt mye negativ energi, siden dette skaper en kognitiv ubalanse som man retter opp i selv ved å si til seg selv "nei, dette er feil, dette er negativt"!!!

--------------------They thought I was a regular man--------------------- --------------------------until the moon came up----------------------------- ..........................now, their children weep............................

1

Gormegil

VareWoolf skrev: Enig, har lest en del inne på forumet her, og de skriver at alt er nøytral energi, men det KAN være negativ energi, og det KAN være positiv energi! Tror denne energibruken deres er et begrep som hastig blir brukt til å forklare eget humør i den gitte situasjonen! De går inn på en internettside; "jeg føler mye ok energi her"..hehe..hvis de hadde gått inn på en side som beskriver det de tror på som noe humbug ville de følt mye negativ energi, siden dette skaper en kognitiv ubalanse som man retter opp i selv ved å si til seg selv "nei, dette er feil, dette er negativt"!!!

Gorm: Jeg begynner å lure på din dømmekraft når du bruker ett fora i VG som en seriøs kilde. Ikke tro at fasitsvaret ligger her inne. Hvis du vil vite mer om dette, foreslår jeg at du leser bøker istedet for ett useriøst forum.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...