Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Verdenes inntrengenhet inn i hverandre?

For over 8 år siden var jeg hos en dame som kanaliserte, og fikk der mye nyttig informasjon om alt mellom himel og jord.

Men i dag så kom jeg plutselig på en setning som ble fortalt og den lød slik: "Du skal bli veldig flink til å skape verdeners inntrengenhet inn i hverandre".

Men hva betyr egentlig denne setningen? Noen som vet?

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lilith78

OOTSP:

Det kan vel kanskje bety at du skal bli flink til å føre sammen mennesker på en måte også,det ligger hvertfall naturlig til tegnet ditt.Hvordan tenker du deg "verdeners intrengenhet inn i hverandre"? Reiser mellom dimensjoner? Forening av dimensjoner?

1

Lilith78

Det betyr vel kanskje at hun må ta et grammatikk kurs.

1

Veracity

Det må du også Lillith. Grammatikk kurs. Ord deling. Skive bom.

Med venn lig hils en Vera city

1

Lilith78

Hehe,ja for det var vel ikke med vilje tenker jeg.Hvordan står det til da adm dir? Fått noen nye vibber om nært forestående åpenbaringer for menneskeheten? Vi savner det vet du.

1

Veracity

Det betyr, gamle ørn, at du skal bli/er en av banebryterne til å manifistere de ulike dimensjonenes sammentreden i hverandre. Du er jo fra Pleiadene og der foregår livet stort sett i 5. dimensjon som vi har diskutert før. Når du nå åpner opp for multiconsiousness/multibevissthet fra din opprinnelse og mikser denne med 3D og 4D, kan vi si at de ulike verdener "trenger inn i hverandre".

Dette gjelder også alle dimensjoner opp og ned og ut og inn for å si det slik. Når det her på jorden om noen år blir vanlig å smelte sammen dimensjoner/komme i kontakt med høyere/lavere vesener vil prediksjonen fra din sannsiger være fullendt.

Mvh Veracity

1

RattusNorvegicus

Det første som slår meg er at du enten skal bli en veldig overbevisende spilleder/spillskaper i rollespillsjangeren, eller du vil jobbe med kvantemekanikk eller hva det nå er som vil overta etter den.

http://www.biblicalhorizons.com/ob/ob025.htm les om Tløn i: "On the Intrusion of Imaginary Worlds"

http://tarlton.law.utexas.edu/lpop/etext/okla/iudicello24.htm

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...