Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spøkelse bilder

1
17 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Pepita

faces in window var 2 hunder,spøkelser fins ikke!

1

Astralico

hva du lyger om, de fleste mennesker i dag er spøkelser. hva er spøkelse? hva er din definisjon på spøkelse. har de form? er det en energi? det er mer et filosofi felt enn et faktum felt. Å si spøkelser er døde mennesker som ikke vet at de er døde, hvis de vet det, er de fremdeles spøkelse eller annen form for kropp? Hvis man sier det ikke finnes noe faktum om dette så kan vi diskutere og definere hva et spøkelse er i all evighet. Ut fra nye teorier blandings teorier, usikre vitneutsang. og blandede meninger fra nybegynner clairvoyante som hverken vi eller dem forstår seg den såkalte gaven/eller forbannelsen.

Hvis jeg ser på Gostbusters, og ser Slimey, forteller jeg meg selv: spøkelser finnes ikke, det er bare oppspinn. Har jeg forstått alt om fenomenetet spøkelse, klyp deg i armen!

1

fredarn

Jeg synes alle bildene så veldig uekte ut, men tro ivei dere. Må bedre bilder til for å lure meg...

Men sellom disse bildene er falske tror jeg at det finnes mer mellom himmel og jord en folk kan fatte, kanskje det finnes spøkelser... ikke vet jeg.

--------------------------------------------------------------- Besøk gjerne mitt golfforum! http://golfsiden.net/diskuter

1

morena

Spennende bilder dette. Jeg tror ikke alle disse er datamanipulert, selv om det eksisterer sådant. Jeg har selv fått rar røyk og lysstriper på bilder, så det vet jeg kan forekomme. En gang jeg var i spania, var jeg inne i et lite hus hvor folk kom fra alle kanter for å be om helbredelse. Det var et alter der, og folk la igjen ting og lapper med bønner. Da vi gikk derifra så tok jeg et bilde fra utsiden. Da jeg fremkalte så var det en hvit lysstripe som gikk fra taket av huset og opp mot himmelen.

En gang jeg var i Edinburgh og var på en av de gamle kirkegårdene der, så jeg røyk komme opp fra en gravplass. Jeg kikket nærmere for å se om det var en sigarett eller noe som lå der, men røyken kom ut av jorda. Jeg var alene da, og neste dag var min venninne med for å se. Da så jeg røyk komme vannrett fra ene kanten omtrent i magehøyde og dro videre mot andre kanten. Min venninne begynte og lese på gravstøtten, og der sto det noe om en brann. Det var en veldig gammel gravsten så dette hadde skjedd for lenge lenge siden. Men merkelig var det. Opplevde også mer merkelig i den gamle bydelen i Edinburgh, så der er det nok mange sjeler på vandring.

1

Larry

Her er et bilde jeg tok av Kronprinsen og lederen for UNDP da jeg tilfeldigvis så dem da jeg var i New York: http://img225.echo.cx/img225/8218/75385oq.jpg

1

dAnIsHh

Jeg vet at det ikke er ekte og de som blant annet laget Hampton Court Ghost, de innrømmet at det er falskt.

Men ingen kan være 100% sikker på noe some helst

1

pushback

Er alle bildene bare bullshit? Har de folka som har websiden innrømmet det?

1

dAnIsHh

De som har laget websiden, de har ikke innrømmet det. Men de som laget det bildet som jeg nevnte , de har innrømmet det.

1

t0rfinn

hva slags naive tullebukker tror på slikt piss som det der da ? heheaeaheahe

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...