Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drømmer Er jammen merkelige

Jeg hadde en .ace fil og viste ikke hvordan jeg skulle åpne den jeg hadde fått hint åpne den med winace og tenkte laste ned programmet i dag men i natt drømte jeg at jeg skulle gjøre følgende:

1. Høyreklikke .ace filen med Winrar (Et program jeg har fra før bruker til .rar filer) 2. så velge "Extract here"

Når jeg våkna gjorde jeg det. og det fungerte :)

er ikke drømmer merkelige ?

▒▒▣▒▒▣▒▒▣▒Х TЯ∆G∆L∆CTIC▒▣▒▒▣▒▒▒▣ ☆☆☆Starchilds under solen skinner som stjernene☆☆☆ Stjernelys omgir Jorden med Frihet, Fred og Overflod Lyskipet reiser på L♡ve-Bridge to the Stars Vi er Lysår borte men hjemme for vi er alt i alle Velkommen til SpaceParty 2012 ▣Sirius-Pleiades-Arcturus-Vega▣

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bitmarck

Det var sikkert et romvesen som sendte deg løsningen telepatisk i søvne.

1

2Crabs

Hjernen fortsetter å gå, selv om du ikke tenker på problemet. F.eks ved søvn vil hjernen fortsette med problemet og teste ut ulike metoder. Den metoden hjernen synes virker mest fornuftig, er den du våkner opp med.

Ofte når jeg scripter lange script i flash, så dukker det opp ett problem jeg ikke der å da klarer å løse. Men viss jeg tar en pause uten å tenke på problemet, dukker det opp en løsning på problemet. Dette hender selv om jeg tar en lang pause, f.eks et par måneder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Egentlig er vi plassert her av en gjeng mentalt psyke forskere som burde fått seg en nummer, så hadde de ikke vært så frustrerte og fult faen. Bare se hvordan verden er blitt.

1

Astralico

hva handler dette innlegget om, jeg bare gikk inn liksom, er det kult sted, spiller dere techno og selger hooch? eller det er old-age, new-age er vel rap og bacardi breezer. fett ass.

1

Martinus

Hei XtraGal3.

Ser i profilen din at du likte K-pax. Filmen var forsåvidt bra, men jeg skjønte ikke helt slutten. Kan du forklare?

1

RattusNorvegicus

1

Martinus

Takk for linker, Rattus! Da viser det seg at jeg hadde forstått plottet riktig.

1

XtraGal3

Martinus slutten var litt merkelig ja men jeg brydde meg ikke så mye om den det var selve poenget i filmen som var interesant en mann som reiser på lystråler og kommer fra Kpax til jorden

1

Zodux

Du er også litt merkelig, XtraGal3. :)

Mvh. Zodux

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...