Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har dere lyst og meditere i Pyramidene?

Det har jeg lyst til jeg tror pyramidene er kraftgeneratorer og meditere inne i en pyramide må være ganske efektiv hva mener dere?

▒▒▣▒▒▣▒▒▣▒Х TЯ∆G∆L∆CTIC▒▣▒▒▣▒▒▒▣ ☆☆☆Starchilds under solen skinner som stjernene☆☆☆ Stjernelys omgir Jorden med Frihet, Fred og Overflod Lyskipet reiser på L♡ve-Bridge to the Stars Vi er Lysår borte men hjemme for vi er alt i alle Velkommen til SpaceParty 2012 ▣Sirius-Pleiades-Arcturus-Vega▣

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Astralico

in da house, høres ut som en god tanke, så jeg tenkte på før i tiden, men i dag så blir det like fattig som å spise kjøttkaker på en nedbrent cafe. skal bare hjernevaske meg litt å komme ned på jorda, omgås mainsream folka og glemme alt dette spiritus metafuz, gå tilbake som et halvrottent individ og plukke en new age book på cafe i halv frykt for å bli skimtet i new age seksjonen, ta opp en meditasjons book og tenke på centerplassen på jordskorpa. er det plassen å meditere eller hur? før trodde jeg det spillte liten hvor du var, men nå har jeg forstått det sånn at det egentlig har betydning. det var vist ikke et fantasiverk men et energiverk, energi grid lines og det hele hvis jeg har forstått det, og her skal jeg blant utallige engangsindivider kjøre likhet og individualitet som sauer styrt av et manipulativt verdensbilde.

1

Razor616

Alle mytene om pyramider er nettopp det, myter, og de er BUSTED.

1

nostrad

Hei XtraGal3

Ja, jeg kunne tenke meg å bare sitte stille å tenke i pyramiden.

Etter mange prøver med å oppbevare ferskt kjøtt i pyramidene, så har de tørket, og skjemt kjøtt har blitt til støv.

Pyramidene er like over og under, bare speilvendt. Fremdeles er det mange hemmelige kammere som bare venter på å bli oppdaget.

Pyramidene er en tidskapsel, og når tiden er inne til å løse oppgaven vil vi finne ut av hvorfor vi er her og hvordan de er bygget og hvordan mennesket har kommet til jorda.

(vi er Mars-folkets etterkommere, som ødela seg selv i en atomvåpenkatastrofe, som ødela mars)

Det er ikke noen overraskelse at Nasa har funnet is og funn etter innsjøer og elver på Mars.

Det vil finnes andre spor som vil overraske mange jordboere om en liten stund, noe som må fordøyes litt før det kommer ut til folket.

(Jeg har sett dette i mange år før Nasa engang ble overrasket over funnene.)

Og det overrasker meg at du ikke vet fra dine såkalte venner, at visse romprogram er sabotert av andre vesener som ikke vil at vi skal oppdage ting på Mars.

Jordfolket må langsomt tilpasse seg at det finnes liv i verdensrommet, for ikke å skape panikk.

Det hjelper ikke med noen få troende, da enkelte folk vil få panikk, de må vendes til det sakte men sikkert.

Vi har bare løst noen få av vår egen verdens mysterier og det er mye igjen.

Tankene dine er ikke dumme, men kanskje litt naive og drømmende, men drømme gjør vi alle.

1

XtraGal3

jeg mener at løsningen er og gi moderne teknologi til jordfolket kanskje ikke mange tør og bruke dem men er det morsom teknologi vil folket få tilitt og jeg har selv foreslått dette telepatisk til romfolket.

isteden for og gi folk gull i bytte mot jobb for og rense Jorden som de planlegger gi dem teknologi (ikke for våpen )

1

VareWoolf

Nei, jeg vil ikke meditere inne i pyramidene!

--------------------They thought I was a regular man--------------------- --------------------------until the moon came up----------------------------- ..........................now, their children weep............................

1

RattusNorvegicus

Ja. Kanskje jeg skal bygge en selv?

1

Persimone

Var det ikke Jahn Teigen som hadde en selvbygd pyramide som han bedrev diverse i en gang i tiden?

1

RattusNorvegicus

Ja.

1

XtraGal3

RattusNorvegicus skrev: Ja. Kanskje jeg skal bygge en selv?

svar: det ga meg ideen og visualisere

1

Bitmarck

For flere år siden leste jeg om fenomenet om barberblad og melk som holder seg henholdsvis skarp og fersk lenger enn vanlig i modeller av pyramider. Det sto i Illustrert Vitenskap, så da må det være noe troverdighet i påstanden. Om jeg holder meg skarp og unngår å bli sur av å sitte i en tviler jeg imidlertid på, men jeg er gal nok til å prøve, så får jeg tid bygger jeg en pyramide som jeg akkurat får skvisa kroppen og fjernsynet inni. Og så låser jeg døra så ikke menn i hvite frakker får tak i meg.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...