Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Min Onkel døde og har sett han etter det!?

Etter min onkel døde har jeg sett han engang hjemme i stua mi, ble syktskremt og orker ikke og være mye alene. Min mormor og moren til min onkel har hørdt den sammen stemmen: Han er hos meg, ikke vær redd.

Vis noen har noen ting og si kan dere plz svare her.

Takk

1
13 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

NATO

og min mor har sett en svart og hvit katt, prikk lik vår avdøde pus som levde med oss i 12 år, flere ganger løpe over innkjørselen vår..

Er sikkert en annen katt, men alikevel litt ekkelt, siden den er prikk lik, og forsvinner like fort som hun ser den omtrent

1

einarf

x-dama mi mente også at hun så sin bestefar etter hans død. Hun ringte meg og var livredd. Har selv aldri opplevd dette. Det kan godt hende det finnes en psykisk forklaring på dette. Hun er selv en ganske bastant realist, men var i ettertid helt overbevist at dette ikke var hjerne som spillte henne et puss.

1

Zodux

Slike ting er ekkelt ja.. Jeg har hørt katten min male flere ganger etter dens død også.

1

OOTSP

Min Bestefar døde for sånn ca. 18 år siden og for 5 år siden så kunne moren min se han meget bra. Han kom frem midt i stuen våres og var veldig gul lysaktig person. Selv så var ikke jeg der, men husker bare at hun fortalte det til meg, må da alltid vær meget godt å se døde mener jeg :)

1

fyrstekake

Ca 5 mnd etter at faren min døde, fikk vi lapp i posten om at han hadde vunnet i Lotto... Vi ringte for å prøve å oppklare det, men de fant ikke noe. Det var ganske creepy og ekkelt, og jeg begynnte liksom å lure litt...

1

TomHagen

Dette var heller tvilsomt vil jeg si. Hvis man savner veldig en person eller leter etter en person så kan man se denne personen gjennom andre mennesker. Tror det heller var noe slikt du så.

1

Astralico

vill du belyse dette litt mer, en bare si å ha sett. men legge detaljert ut, hvor lang tid, det foretok seg, en eller mer ganger osv. hvordan så du onkelen din, akkurat som et annet menneske, eller litt mer ikke typisk fysisk hva enn det er.

1

XtraGal3

var dette bare noen dager etter hans bortgang?

1

HELTENher

Det var Ca 7-8dager etter hans bortgang.

1

XtraGal3

ok , vel det sies at dette har skjedd med mange det pleier og gå noen dager (rundt 3-4) da noe av de enda er del av denne dimensjon og de kan ta prøve ta kontakt 8 dager var vel litt mye men det ligger alikevel bare en kort stund etter deres bortgang. det er veldig mange som har kjent nerværet av sine kjære en kort stund etter de gikk bort

1

XtraGal3

Hunden min døde for under 1 måned siden og engang kunne jeg høre hunde fotrinn i kjøkkenet der han pleide og komme når jeg lagde mat. ikke så lenge noen sekunder men var spennende.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...