Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nattens dommedagsdrøm

Inspirert av XtraGals iver etter å spre sine drømmer gjør jeg nå et forsøk selv, men i stedet for å skrive side opp og side ned vil jeg skrive et sammendrag.

Svart Toyota sportsbil (Celica eller Supra) med en kvinnelig kroppsbygger i baksetet. Bikkje som står ved veikanten og fiser. Det er grått vær og veien er sterkt trafikkert. Jeg ser gravsteiner. 850 eller 850000 stykker. En prest uttrykker sorg og fortvilelse. Så våkner jeg.

Sportsbilen og kroppsbyggeren indikerer trolig at det vil stå henholdvis et sportsbiltreff og en kroppsbyggerkonkurranse. Bikkja med gass i magen indikerer et giftangrep. Resten sier seg i grunnen selv.

Hyggelig, ikke sant?

1
11 kommentarer

XtraGal3

Usa eller hvorsom helst

1

Drømmeulv

HAr du hatt en ny drøm Xtragal? Som varslet flommen=

Så du bildet mitt forresten?

1

XtraGal3

Jeg har ikke hatt noe ny drøm etter Kuldebølge drømmen som er planlagdt skje i November og noe som skulle skje våren 2006 (asteroide? husker ikke helt)

jeg har ikke sett bildet ditt , hvor da?

1

Bitmarck

Hvis noe skjer i Norge som krever 850000 menneskeliv forsvinner nesten 1/4 av befolkningen, eller alle VG Netts lesere, og er 850 stykker det rette tallet forsvinner hele befolkningen på Røst (lite, latterlig øysamfunn i Lofoten, som spiser sjøldaue lundefugler for det meste) + 250 personer til, eller de som stemmer på RV i år. Jeg satser på at noe skjer et annet sted i verden isteden, så egoistisk må man være, heller et allerede prøvet land som har litt å tære på enn lille Norge med sine stuslige 4000000.

1

maven

jeg forsvinner ikke.

________________________ Maven

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...