Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som har prøvd Bio-Magnetisme ?

Nå har en sånn mystisk selger åpnet stand utenfor det nærmeste kjøpesentret. De selger Magnet terapi

De hadde Bl.a magnetiske kobber arbånd, magnetiske klokker og sports magnetisme , de hadde også magnetiske harmoni halsbånd til Hunder og katter og Magnetisk Frakk til Hester.

Disse skal behandle sykdommer som gir hodepine, bensmerte etc... de skal gi energi når du er slapp fordi de forbedrer blodomløpet og de skal skydde mot den Farlige stråligen fra elektriske aparater blant annet i hjemmet.

Jeg fortalte de hyggelige mystiske folka at Jeg pleier dra ut alle ledningkontaktene før jeg legger meg for og redusere overflødig stråling til kroppen da smilte de og sa "DU ER SMART DU :) "

Fant informasjon om Bioflow på nett

Kobber arbåndet er her (Her jeg bor tar de 67 Euro) : http://www.ecomagnets.com/bioflow\_duo.htm

Den jeg har lyst på er disse (får 3 stykker her for 67 euro): http://www.ecomagnets.com/bioflow\_biosport.htm

Se mer på websiden: http://www.ecomagnets.com/bioflow.htm

Det jeg lurer på Har noen ærfaring og har brukt Biomagnetisme og hjelper det? (Jeg tror det hjelper på noen og på andre ikke)

Og burde jeg velge Biosport (det sportsbandet) eller Kobber armbåndet ?

Kobber er jo bra for og lede energi men det rustes vel etter hvert biosport båndet passer bedre med min Sportstil problemet er vel at jeg svetter ofte siden jeg alltid er lett på foten (er som den der rabbit i eventyrene som ser på klokka og sier OY nå må jeg dra og så løper jeg av gårde, da blir jeg fort svett)

Jeg spurte TORNADO (en utenomjordisk foretningsmann jeg snakker med telepatisk) Hva hans syns om salget av Bio-magnetisme Jeg fikk til svar at det Kunne fungere på Noen men mye av dette var gjort for og Tjene penger og at disse kunne vært solgt billigere eller Gitt ut Gratis av de "rette folkene"

Jeg tror Tornado har rett der , selv om jeg er veldig Ivrig kjøpe det ene og det andre så er mestparten av det merkelige sakene som selges for og tjene penger. men på den andre side koster vel slik Alternativ forskning penger.

Jeg har selv opplevd plutselig smerter i beina (bones) i armer og legger det kan vare 2 minutter og kjennes som benene blitt slått på med slegg jeg tror dette kommer av stråling enten fra ytre kilder eller fra Pc Altså Elektrisitet.

Hvis bio-magnetisme kunne hjelpe og hindre og redusere når slike plutselige smerte oppstår hadde jo det vært fint men jeg er litt skeptisk om det fult vil virke på meg.

Så hvis noen kunne fortelle om det lønner seg og satse pengene på en Bio-magnetisme hadde det vært fint.

╔═▒══▒══▒═════▣╗ :oooO::::::::::::::::::: XtЯ∆G▲L∆ctic :(:::::)::::::::Oooo:::::☆Bygg din Egen Stjernebro☆ ::\:::(:::::::::(:::::)::::::Glitrende som Diamantvinger :::\_:):::::::::):::/:::::::Et lyskip reiste fra Sirius til Jorden ::::::::::::::::(_:/::::::::Drysset med Frihetslove og Fred Made in Sirius

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ElChivato

" problemet er vel at jeg svetter ofte siden jeg alltid er lett på foten (er som den der rabbit i eventyrene som ser på klokka og sier OY nå må jeg dra og så løper jeg av gårde, da blir jeg fort svett)"

Ikke så lurt før man skal kjøpe t-skjorte kanskje? :-)

1

XtraGal3

hehe

1

Panteren

XtraGal3 Sommeren 1991 så prøvde jeg magnet-terapi, på kneet mitt, det gav en klar bedring, men ikke slik at jeg ble helt frisk. Spurte legen om det kunne være Placebo-effekt, men han var åpen, og sa at han ikke viste noe særlig om dette, men han hadde hørt om magnet-terapi. På meg virket magnet-terapi. Også Akupunktur har gitt varig god effekt, 7 behandlinger gjorde nakken min nesten bra, og smertefri. Fint at det fins alternativer til skole-medisin.

Fred og kjærlighet.

Vennlig hilsen Panteren

1

XtraGal3

Her er bilde av den magnetiske "Jakka" til hesten

http://www.furrypharm.co.uk/images/simplymagneticrug.jpg

1

DickX

Du snakker om stråling fra elektriske apparater, men det du da i realiteten snakker om er elektromagnetiske felt. Jeg kan fortelle deg litt om hvordan det fungerer:

All elektrisk strøm setter opp et magnetisk felt. Dette feltet strekker seg ut i rommet, og du vil for eksempel sitte i det foran dataen din. Å sitte i et felt innebærer en viss opphetning av cellene dine, ettersom et magnetisk felt lagrer energi. Det er ikke dokumentert farlig, men vi er ikke kommet så langt i forskningen på helseskader grunnet magnetiske felt. Et eksempel er mobiltelefon. Et magnetisk felt vil da stå inn i hodet ditt, og over tid varme opp hodet ditt.. Dersom du har et metallisk armbånd rundt hånden din, vil det kunne føre en elektrisk strøm indusert av (på grunn av) det magnetiske feltet. Dette kalles "induksjon". Denne strømmen vil isåfall lage et nytt magnetisk felt, som motvirker det originale feltet. MEN, alt dette avhenger veldig mye av geometri og relative posisjoner mellom feltet og armbåndet ditt. I tillegg vil det bare fungere et lite område rundt selve armbåndet. Når det gjelder materiale, er kopper en av de beste elektriske lederene vi har, og dermed best egnet til å lage magnetiske felt.

HUSK: Jeg kan nærmest garantere at disse produktene er lagd for å tjene penger, og vil på ingen måte påvirke din helsetilstand. Mest sannsynlig er det noen ikke-utdannede mennesker i faget som har lest en artikkelen eller to, og spiller på folks ønske om at det skal fungere. Jeg har selv arbeidet MYE med magnetisk induksjon, og vil anbefale deg å ikke bruke penger på det...

Indian - vennenes venn -

1

DickX

Jeg brukte ikke linken du la ved når jeg skrev forrige innlegg, og ser at det er snakk om noe annet.. Det vil på ingen måte påvirke det feltet du blir utsatt for ved å sitte foran dataen, men de sier det har en påvirkningskraft på blodomløpet.. Jeg er ikke så godt kjent med kroppen sådan, men den er full av elektriske og magnetiske impulser, slik at magnetisk terapi absolutt burde kunne ha sine fortrinn.. Men, et par ting jeg reagerte på.

Sitat fra siden: "Bioflow Central Reverse Polarity (CRP) magnets are superior to any other static magnet because they are specifically designed to move electrons."

"When magnetic flux passes through tissue, a secondary current is created around the flux lines in the tissue cells."

Magneter i seg selv, og statiske magnetisk felt beveger ikke elektroner. Du må ha et alternerende magnetisk felt for å gjøre det. Med det mener jeg at feltet skifter retning (poler) over tid.. Frem og tilbake. En magnet gjør ikke det, den har konstant pol-struktur. Disse hevder de har lagd en magnet som gjør det, men det har jeg aldri hørt om.. Jeg finner ingenting annet om CRP, og er igrunnen svært skeptisk til dette.

Et annet sitat: "Magnetism is continuously penetrating every known particle, right down to the atom."

Dette er avslørende, og viser at de ikke vet hva de snakker om. Det er nå en gang slik at atomer består av "every known particle", og ikke omvendt. Magnetisme handler om elektroner og noe som kalles "spinnet" til elektroner. Dersom disse gutta har lagd en statisk magnet som skifter poler, skulle jeg tro de var istand til å ikke skrive elementære feil i forklaringen sin..

Indian - vennenes venn -

1

XtraGal3

siden jeg korrigerte innlegget dødde hyperlinkene ut så jeg tar dem igjen her:

Kobber arbåndet er her (Her jeg bor tar de 67 Euro) : http://www.ecomagnets.com/bioflow_duo.htm

Den jeg har lyst på er disse (får 3 stykker her for 67 euro): http://www.ecomagnets.com/bioflow_biosport.htm

Se mer på websiden: http://www.ecomagnets.com/bioflow.htm

1

XtraGal3

Sa noe feil i prisene selgeren her selger Kobber arbåndet for 87 Euro (ikke 67 Euro) derimot i Storbritania koster det kun 50 britiske pund (74 Euro)

Men det blir likevel dyrere fordi porto kommer i tilegg.

Sportsbandet koster her 67 Euro her mens i storbriania på webben koster det 35 Britiske pund (51 Euro).

Men så skal vel selgerne har noe også TORNADO griner igjen på nesen og sier til meg telepatisk "Alt for dyrt burde vært mye billigere" :)

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...