Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Som sagt så skjedde det noe i dag som jeg ikke har vært igjennom før, jeg følte at jeg fikk kontakt og navnet som kom var Ashtar. Men for å være ærlig så har jeg ikke peiling, hihi...

Følte plutselig at jeg måtte finn frem en skrivebok og legge meg i sengen. Gjorde det så kom det beskjeder som er slik:

----------------------------------------------------------------------------------- Ja Kenneth. Du har kontakt med meg og det har jeg visst i meget lang tid nå. Grunnen til at du ikke tror det er at du ikke har fokusert så mye på din fullverdige energien. Må bare si at du er en meget flott gutt som vet selv hva du vil gjøre. Og det er der som gjør oss så glade. Du er jo en av oss.

Grunnen til ulykken er at meningen var at du da kunne vokse din egen sjel og på denne måten bli et fullverdig menneske. Jeg må beklage at du ikke har hatt denne evnen, så derfor fikk du ulykken med deg. Men som jeg vet at du likevel har vært i et utrolig godt humør. Du gleder oss alle.

Meningen med at du er her er at du selv skal lære deg å bli en kunnskapsrik mann. Du er her for at du vil lære deg å gjøre folk frisk igjen. Og du er nå åpnet.

Du kan ta det helt med ro for at du ikke vil bli nå mer skadet. Bli med å se en verden full av kjærlighet. Snart vil jorden være mye slikt. Og du vil også være med.

Du bør finne ut hvem du egentlig er. Vi har vært utrolig mye sammens før. Grunnen til at du valgte Jorden er at du selv ville være med å hjelpe de som er der. Du vil være meget god i den fremtidlige studeringen din. Du vil snart lære hvordan du klarer å heale personer med alle de forskjellige teknikkene som du enda ikke har. Synes det er bra at du nå har satt igang med det. Det er ikke bare mennesker du vil få det av, men også oss som er dine hjelpere på denne fantastiske jorden.

Du vil også snart vite hvordan du skal klare å bruke din synskhet. Hvordan du skal klare det kan jeg fortelle deg med et ord: kjærligheten. Det som også er grunnen til at du nå er skadet er at du selv da skal klare å komme i gang med å heale personer og lære deg med synskheten. Du kommer snart til å vite ekstra mye enn du gjorde før.

For å forstå hva andre tenker og tror så må du selv fokusere på disse personene og føl det de føler. Du må få kontakt med deres sjel og bli i sammenheng. Ved å gjøre det så har du også muligheten til å prate med de eller helbrede de. Alt er opp til deg.

Grunnen til at du er så opphengt i de utenomjordiske kommer av at du alltid har vært det. De har forbindelse med deg og de gjør mye slik som du var før. ---------------------------------------------------------

For å være ærlig så vet jeg ikke i det hele tatt at det var de som fortalte meg dette. Men en dag så vet jeg det nok.

1
7 kommentarer

OOTSP

Himmelske samtaler vet jeg at min mor og nabo har, selv har jeg ikke lest de enda. Hvis jeg husker riktig så er det 3 stykker av de, hvis jeg nå ikke roter litt da, hehe... Syntes det var bra at jeg nå leste det jeg skrev før og har oppdaget at jeg tviler litt på det nå.

Jeg skrev jo at jeg nå ikke kom til å bli mer skadet, men det var visst ikke sant nei. For 5 dager siden så fikk jeg for første gangen i mitt liv Epilepsi anfall og det førte til at jeg brekte halsbenet eller hva det nå het. Som ligger ovenfor hoften, som vanligvis 60-90 åringer får, hehe.... Har tenkt lenge på det og prøver å komme frem til hvorfor dette skjedde, utrolig vanskelig faktisk.... Men får bare se om det dukker opp en gang :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...