Nye VGD er lansert! Mer informasjon

begynner igjen i kveld. Noen som har planer om å se det?

1
56 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

jumpman

nei men herregud!..nå må dere bli voksne! det finns ingen døde som går og banker i vegger og knirker i trapper.... De som er døde, er døde og begravet, ferdig med det! Alt annet som oppleves foregår i den enkeltes hode!... Hvis ikke vil jeg gjerne få forelagt håndfaste bevis som sier noe annet....

1

Astralico

Jumpman ikke det, det handler om

1

jumpman

Neivel? er jo det det handler om i disse programmene på tvnorge iallefall! hvordan ser du på dette da?

1

OOTSP

jumpman: Det er jo ingen som tenker på det samme, det vet jeg jo. Jeg hadde håndfaste bevis på det, eller kanskje ikke håndfaste beviser da. Bare mange sår på hendene. Men selv så vet jeg jo det siden min familie har vært gjennom mye sånt, men som oftest så er det positive ting da, hehe...

Men kort sagt så vet jeg jo at alle er forskjellige og ingen er like. Og slik er livet :)

1

suze

Er en ting jeg ikke skjønner, det er at feks. i går da hun mediet skulle lede de to spøkelsene inn i lyset, fordi de tilhørte "den siden" nå.. så langt,så greit. men så er det henne på kjøkkenet, hun fikk lov å bli?? Hvorfor det? hun var vel like død som de andre, hvorfor skulle ikke hun over på "den andre siden" ? hun var vel like mye på feil sted selv om hun ikke laget noe bråk...eller?

1

trent

Kanskje hun hjelper til med å vaske?

1

DickX

Hehe.. De blander nok litt på det programmet tenker jeg. Legger på et par ekstra ånder for å få underholdning ut av det.. Også spiller de skummel musikk i et forsøk på å skremme folk.. Men, jeg tror gjerne at for enkelte er ikke døden en gang nok til å rive seg løs fra denne verden.. Det må være kjipt det..:)

Indian - vennenes venn -

1

TwoOfCups

Programmet svarte absolutt til forventningene. Altså det var skuffende. Men det var veldig spennende det som hadde skjedd i huset. Men det blir ikke bra når mediet ikke har de evnene som trengs.

1

Thyra

Men beborne påstod jo at det ble fredeligere i huset etter at "mediet" hadde vært der........

1

TwoOfCups

Thyra skrev: Men beborne påstod jo at det ble fredeligere i huset etter at "mediet" hadde vært der........

-------------------- Ja det er sant, men det varte ikke lenge. Nå er det aktivitet igjen!

1

susilu

Synes det er kjempeinterressant. Tviler på at folk sitter og forteller om dette på TV med fare for at slekt, venner og naboer skal tro de er sprø, hvis de virkelig ikke har opplevd noe rart. I den danske serien hendte det jo også at det kom frem at ett av familiemedlemmene hadde alvorlige problemer man helst ikke snakkker om til Gud og hvermann og som gråt skikkelig. Jeg har veldig vanskelig for å tro at dette er juks, det gjelder også Fornemmelse for Mord. Tror Deborah Borgen er dytig, men jeg tror det er vanskelig å være på to "kanaler" samtidig. Kommer til å følge med, gleder meg til neste program!

1

Leprechan

så på deg på søndag.. hu ene dama holdt på å le seg ihjel når hu andre dama snakka!!

1

OOTSP

Jeg skal nok se det ja, husker at jeg følgte med det for mange år siden. Kanskje det ikke stemmer, men uansett så er det ofte mye interresant :)

1

Thyra

Det stemmer jo ikke på film heller, men interessant for det........;-) Men mange av deltakerne i programmet påstår jo at de har fått det "fredeligere" hjemme etterpå.......

1

Thyra

Nå begynner det!

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...