Nye VGD er lansert! Mer informasjon

begynner igjen i kveld. Noen som har planer om å se det?

1
56 kommentarer

Thyra

Men beborne påstod jo at det ble fredeligere i huset etter at "mediet" hadde vært der........

1

susilu

Synes det er kjempeinterressant. Tviler på at folk sitter og forteller om dette på TV med fare for at slekt, venner og naboer skal tro de er sprø, hvis de virkelig ikke har opplevd noe rart. I den danske serien hendte det jo også at det kom frem at ett av familiemedlemmene hadde alvorlige problemer man helst ikke snakkker om til Gud og hvermann og som gråt skikkelig. Jeg har veldig vanskelig for å tro at dette er juks, det gjelder også Fornemmelse for Mord. Tror Deborah Borgen er dytig, men jeg tror det er vanskelig å være på to "kanaler" samtidig. Kommer til å følge med, gleder meg til neste program!

1

Thyra

På fornemmelse for mord, der det dreier seg om uoppklarte mordsaker, er det jo vanskelig å vite om mediene har rett eller ikke. Når de beskriver gjerningspersonene og motivet, har ikke vi noen faktiske gjerningsmenn å sammenligne med. Men det ene mediet tok ihvertfall beviselig feil i en sak. Der en kvinne ple pekt ut, og senere sjekket ut av saken. Det som er positivt med denne serien, er at de setter fokus på saker, noen av dem gamle, slik at det kan komme inn flere tips.

1

TwoOfCups

Thyra skrev: Men beborne påstod jo at det ble fredeligere i huset etter at "mediet" hadde vært der........

-------------------- Ja det er sant, men det varte ikke lenge. Nå er det aktivitet igjen!

1

susilu

Hvordan vet du det, TwoOfCups?

1

Eldath

jeg tviler ikke på at de kommer tilbake, disse mediumene har jo ingen makt over disse åndene. Noe åndene kjønner, de later nok bare som de er vekk en stund. Her må vel må man heller ty med troende prester som kan drive ut åndene.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...